10 Най-добри Електрически Тротинетки 2022 – Добра Батерия и Пробег

1
2752
Добави коментар
mukas12
mukas12

Електрическите тротинетки са добра алтернатива за всички, които търсят удобен начин за придвижване из града, без да губят време и пари в търсене и плащане на паркинг. В момента на пазара има безброй електрически тротинетки с различно качество и често това е причината за труден избор, ако основните понятия като мощност, автономност, трансмисия или спирачна система не са ясни на потребителя.

Нашия избор за най-добрите електрически тротинетки
Като цяло тротинетките са забавни, бързи и модерни, особено ако са електрически. Те също са доста функционални и гъвкави, поради тази причина все повече потребители избират тях пред обикновените.

Вижте моделите, които сме подбрали за най-добрите електрически тротинетки в момента. След класацията ще разгледаме най-важните характеристики, на които трябва да обърнете внимание, когато търсите електрическа тротинетка.

1. Електрическа тротинетка Xiaomi Mi Pro 2
Снабдена с батерия с голяма анатомия и консумирайки енергията по интелигентен начин Xiaomi Mi Pro 2 може да измине до 45 км с едно зареждане.

Това е леко оборудване, но със здрава конструкция, която улеснява употребата му при маневриране на равни повърхности, а също и неговото пренасяне по стълби, асансьори и други. Рамката му е изработена от аерокосмически алуминий, който е устойчив на корозия и има отлична топлопроводимост.

Има двойна спирачна система с ясно изразени червени стоп светлини, които светват при спиране.

Освен това има супер ярък LED фар, който ще ви улесни, ако карате тротинетката си през нощта.