Sense of Home – Направете мечтания дом !

0
325
Добави коментар
stivko
stivko

Брандът „Sense of Home“ и сайтът www.soh-bg.com са собственост на „СТТ СТРОЙ ГРУП “ ЕООД с ЕИК: 206314006 и адрес гр. Банкя ул. Разтоварище 25
СТТ СТРОЙ ГРУП ЕООД е компетентен и надежден партньор при реализирането на професионално строителство с доказано качество.
Ние, от СТТ СТРОЙ ГРУП ЕООД, предоставяме на нашите клиенти богата гама от подови настилки: ламинат, мокети, клинкер, гранитогрес и подови плочки. Предлагаме и голям избор от матраци и аксесоари. Стоките са произведени от водещи европейски фабрики, които използват първокачествени материали и най-добрите производствени технологии.
В шоурума Sense of Home“ на бул.Рожен 105 в гр.София и на сайтът ни
www.soh-bg.com ни, ще намерите и всичко необходимо за Вашата нова баня – плочки, санитарен порцелан, вани, душ кабини, смесители, структури за вграждане, мебели за баня.При нас може да изберете най-удобния за вас матрак, като спокойно може да легнете и усетите удобство им.
Предлагаме и мебели по-каталог, налични в слад с бърза доставка и възможност за монтаж.
Sense of Home е място, в което се стараем да подберем най-качествените продукти с атрактивни цени и намаления. Ние не искаме да предлагаме всичко или да имаме стотици артикули. Държим да имаме висококачествени продукти, които са проверени и предпочетени от клиентите.
ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ
Основните принципи на работа в СТТ СТРОЙ ГРУП ЕООД са коректно отношение и качество на изпълнението, надеждност и предвидливост, за което допринасят и специалистите, съставящи екипа на компанията.
Можете да разчитате на нас за професионално консултиране, добра цена, индивидуален подход и бързи решения за изпълнение на Вашите идеи.