Efbet дава леко предимство на Вердер с Илия Груев срещу Майнц

601
Добави коментар
Трифон B
Трифон B

Отборът на Вердер Бремен е една от приятните изненади от началото на сезона в немската Първа Бундеслига. Бременските „музиканти“, в чиито редици е българският национал Илия Груев, са 5-ти в класирането на немското първенство и са само на точка от топ 3. В събота Вердер Бремен приема Майнц 05, като букмейкърът Efbet дава леко предимство на тима на Груев. Ако направите вашата efbet регистрация онлайн преди срещата, ще може да заложите на атрактивния коефициент 2.50 за победа на Вердер Бремен, докато ставката за Майнц е 2.95. Гостите влизат в срещата като 12-ти в класирането, така че бременските „музиканти“ имат добра възможност да спечелят и да продължат добрата си серия.

Вердер Бремен спечели последните си два мача в лигата срещу отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Хофенхайм. Успехът в миналия кръг при визитата на Хофенхайм бе доста изненадващ за играчите в Efbet, тъй като тимът от Бремен бе с 3.50 коеф. да спечели. Българският национал Илия Груев за пореден път започна като титуляр за Вердер и изигра нов силен мач.  22-годишният халф вече има осем мача през този сезон, като все още не е записал гол или асистенция, но играе много постоянно. Груев имаше ключова роля за промоцията на Вердер през миналия сезон, когато взе участие в 26 мача във Втора Бундеслига.

Предстоящият съперник на „зелено-белите“ – Майнц 05, е в лека криза, тъй като загуби три от последните си пет срещи и няма победа за този период. Поради лошите резултати отборът се смъкна в класирането на Бундеслигата и е на шест точки от зоната на изпадащите. В миналия кръг Майнц направи реми срещу РБ Лайпциг (1:1) у дома, с което сложи край на серия от две поредни поражения. Последните пет мача на Майнц 05 са предложили попадения в двете врати, така че любителите на залози може да помислят за опцията Гол/Гол при гостуването им на Вердер на 15 октомври.

Измина почти година и половина от последния мач между тези два отбора – на 21 април 2021 г. отборът на Майнц спечели с 1:0 срещу Вердер като гост. През сезон 2020/21 тимът на Вердер изпадна от Първа Бундеслига, но бързо успя да се завърне сред най-добрите в германския футбол. Вердер има два успеха в последните пет мача срещу Майнц, докато техният опонент е печелил на три пъти. Сега Вердер Бремен изглежда в по-добра форма от опонента си. Дали очакванията на Ефбет за домакинска победа ще се сбъднат ще разберем в събота, като се надяваме родният национал Илия Груев да помогне за евентуален успех на своя тим.