SERPConf. събира на една сцена най-добрите български SEO експерти

4589
Добави коментар
Трифон B
Трифон B

Една от най-значимите СЕО конференции се завръща на българската сцена. Най-добрите СЕО специалисти се събират за едно от най-интересните събития тази година – SERPConf.

На 10 ноември тази година СЕО общността отново се събира на една сцена – посетителите ще има възможност да научат последните новини от света на SEO, както и да разберат от първо лице най-добрите стратегии за оптимизация и съвети за успешен мениджмънт на проекти в СЕО сферата.

Какво ще видите на конференцията и защо закупуването на билет е добра инвестиция?

СЕО експерти с многогодишен опит

Ще имате възможност да чуете едни от най-добрите специалисти в СЕО сферата през последните години, които имат множество успешни проекти зад гърба си.

Кои са някои от тях?

Трифон Боюклийски – Page Rules LTD

Георги Георгиев – SEO Expert

Петър Николов – Mobilio

Елизабет Кукушева  – Verto Digital

Теодор Захариев – Studio Kipo

Васил Тошков – Cloxy

…. и много други.

Подробни лекции за напълно начинаещи или напреднали СЕО специалисти, хора, занимаващи се с дигитален маркетинг, собственици на онлайн магазини или онлайн медии.

Ще получите  възможност да се запознаете с последните СЕО тенденции за по-голяма видимост на вашия бранд, увеличен оборот и трафик.

Всяка лекция ще ви даде реални примери – такива които ще помогнат на бизнеса ви.

Основни стъпки в СЕО оптимизацията

Както всички знаем СЕО оптимизацията е комплексна задача с различни методи и подходи. Панелите, които ще бъдат представени на SERPConf ще ви помогнат да разберете цялостния СЕО процес:

Панел 1: Let me tell you a story

Панел 2: Technical Stories

Панел 3: Content Stories

Панел 4: Experiments

Всеки един панел ще ви запознае с различни казуси и проекти, както и ще ви разкрие СЕО стратегии, с които ще успеете да подобрите бизнеса си.

Освен всички полезни панели, лекции и разговори, ще имате възможност лично да се запознаете с лекторите на SERPConf – доказани специалисти в своята областл Нека не забравяме и възможността за нетуъркинг, тъй като конференцията е изцяло присъственал

SERPConf ще се проведе на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) – София.