Печелившата колонка носи още повече с Betano бонус

286
Добави коментар
Иван Тимов

Един нестихващ спор се пренесе от някогашните наземни букмейкърски пунктове към онлайн платформите за залози. Любителите на прогнозите често дискутират как е по-изгодно да се играе – на сингъл или с добре познатите от десетилетия колонки. Могат да се посочат плюсове и минуси и на двата подхода към предвижданията. Ясно е, че при единичните залози всичко зависи от изхода на един-единствен пазар. Множествените бетове пък носят повече рискове, но пък и обикновено по-голяма потенциална печалба. А тя може да се увеличи допълнително с един актуален Betano бонус, насочен именно към почитателите на колонките.

Оферта за топ двубоите във футбола и баскетбола

Потребителите на иновативната бетинг платформа имат шанса да се възползват от офертата, която предвижда до 50 процента добавка към основната печалба. Тази възможност изглежда наистина примамлива, но какво трябва да направят играчите, за да извлекат максимума от нея. На първо място, трябва да си изберат поне 4 селекции от водещите събития в света на футбола и баскетбола. Конкретният Acca бонус на Бетано включва предвиждания на двубои от европейските клубни турнири – Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите, на топ надпреварата от Южна Америка – Копа Либертадорес, както и на двубои от най-интересните клубни първенства на Стария континент. Признават се прогнози на топ дивизиите на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Но не е забравено и българското първенство, което поне за потребителите у нас се радва на осезаема популярност.

Още един съществен критерий са пазарите, които се допускат при тази оферта. Тук се признават само предвиждания за цял мач, но не и за полувреме. Освен това колонки с прогнози за представянето на отделни играчи също не се класират за усвояване на бонуса. При футбола важат селекции, които се отнасят до крайния резултат, до общия брой голове в даден мач, както и до пазара Двата отбора да отбележат. При баскетбола пък се признават селекции за победител, такива с хендикап, както и прогнози за общата резултатност в съответния двубой.

Как се добавят още 50% към наградата?

Необходими са 10 верни прогнози в колонката, за да се натрупа толкова солиден бонус. Това не е лесна за реализиране задача, особено при положение, че се изискват предвиждания с коефициент не по-нисък от 1.50. Но за майсторите на прогнозите подобни предизвикателства носят истинската тръпка от играта. Иначе и четири познати селекции в множествен залог носят добавка, като тя е 10 процента. А колкото повече селекции присъстват, толкова повече се увеличава и делът на бонуса.

Важно е също така да се подчертае, че колонката трябва да бъде платена с реални средства от сметката. Залози, направени с кредити за игра от друга оферта, не се зачитат за усвояването на тази. Този Бетано начален бонус спорт очевидно има редица условия за изпълнение и не е за всеки. Но както стана дума и в началото, много играчи предпочитат да играят само или предимно сингъл. А за тях също има изгодни и интересни предложения.

Betano бонус https://7sport.net/betano-bonus/