Digital4Sofia Online Advertising Conference ще ви изстреля на върха

512
Добави коментар
AleksM
AleksM

Събитието на годината за дигитален маркетинг ще се проведе на 06.06.2024г., в София Тех парк.

Digital4Sofia е конференцията на конференциите, която ще събере на едно място цялата digital marketing & eCommerce гилдия у нас. Мястото, на което ще се срещнат иновативните идеи, професионалният опит и дългогодишната експертиза.

Обединяването на двете водещи конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата превръща Digital4Sofia: Online Advertising Conference в най-голямата и практически насочена конференция в страната.

Ако искате да научите за успехите и предизвикателствата пред доказани лидери в дигиталния маркетинг, това събитие е точно за вас. Повече от 50 лектори, в 3 тематични зали ще споделят своя опит, в различни аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие.

Ще имате уникалната възможността да комуникирате с колеги от бранша, потенциални партньори и клиенти от България и чужбина.

Ще се запознаете с най-новите тенденции и технологии. Ако ви е любопитно, кои са трендовете в дигиталния маркетинг, SEO, AI, eCommerce, ASO/ASA, онлайн рекламата и още, със сигурност не трябва да пропускате събитието на годината.

В допълнение към ценното съдържание посетителите на Digital4Sofia:Online Advertising Conference, които вземат участие в организираните игри в деня на събитието, ще имат възможността да спечелят мобилни аксесоари, книги за личностно развитие, мултивитамини, камери, велосипед и дрон. А най-екзотичната награда е почивка за двама в Египет, включваща самолетни билети и настаняване в 5-звезден хотел в Хургада на база All Inclusive, за цели 8 дни.

Събитието не е за изпускане, защото предлага неповторими възможности за бизнеса и уникални награди. Възползвайте се от опита на най- добрите в бранша.