Кърти Чисти Извозва. Фирма за къртене в София

11
Добави коментар
felinda
felinda

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
-> Кърти чисти извозва
 
-> Къртачни Услуги
 
-> Цени за Къртене
 
РЕМОНТИ
-> Лепене на фаянс, теракота…
 
-> Мазилка, замазка, шпакловка
 
-> Боядисване и грундиране
 
-> ВиК услуги. Ел. инсталации
 
-> Гипсокартон, окачени тавани
 
-> Изграждане и ремонт на покриви
 
-> Ремонт на жилищни входове
 
-> Железарски услуги
 
-> Монтаж на врати и прозорци
 
ФИРМЕНИ НОВИНИ

Фирмата ни разширява предлаганите кърти чисти извозва услуги

Фирмата ни за къртене с нови ниски цени за кърти, чисти, извозва.

Фирмата ни за къртене, почистване и извозване с нови къртачи за къртачните ни услуги…

Фирма за Къртачни услуги. Кърти. Къртачни услуги в София. Ниски цени за къртачески услуги.

Кърти! Повече за думата КЪРТИ от Кърти Чисти Извозва или Къртене Почистване Извозване…
 
КЛЮЧОВИ ДУМИ
кърти чисти извозва; фирма за къртене; къртене чистене извозване; София;

Кърти Чисти Извозва. Фирма за къртене в София

Кърти Чисти Извозва ! Този популярен израз описва накратко характера на нашата дейност. Ние предлагаме богат набор от услуги в областта на строителството и ремонтните работи. Основно дейността ни е свързана с къртене, демонтаж, рязане, пробиване, чистене, извозване и др. Разбира се за нашата фирма Кърти Чисти Извозва не е просто един израз, а комплекс от мероприятия, изпълняван на три етапа:

Кърти / Демонтира

„Кърти / Демонтира“ е първият етап от комплекса „кърти чисти извозва“ и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка.. Работим също по събаряне на сгради и пристройки, демонтиране на конструкции, демонатаж на остъкление, решетки, дограми и др.
 
Екипът ни е компетентен за изпълнението на отговорни проекти, изискващи прецизност, къртене на труднодостъпни места, демонтиране на деликатни съоръжения … Необходимите огледи преди къртене, чистене, извозване, пробиване, демонтиране и др. са за наша сметка.

Чисти / Почиства

Операциите, които се отнасят към Чисти / Почиства са пряко свързани с къртачните услуги и демонтажа. След къртене, демонтиране, строителни или ремонтни работи, ние ще се погрижим за строителните и битови отпадъци. За почистване и събиране на отпадъците използваме подходящи чували и прибори.
 
Но за нашата фирма Чисти / Почиства не се изчерпва само със събиране на строителни и битови отпадъци, отделени след къртене. Ние предлагаме още почистване на къщи и апартаменти, чистене на тавани, мазета, гаражи, дворове, строителни площадки…

Извозва

Финалният етап от „кърти чисти извозва“ включва извозване на почистените след къртене отпадъци. Фирмата ни предлага извозване на битови и строителни отпадъци до сметище със специализирани транспортни средства. Също така предлагаме и извозване с контейнери на битови и строителни отпадъци.

Видео от работния процес – кърти чисти извозва