Роби Уилямс ще пее с „Тейк дат“

21
Добави коментар
plam
plam

Роби Уилямс (RobbieWilliams.com) ще пее с някогашната си група „Тейк дат“ за първи път от 14 години. Поводът е благотворителното шоу Children in Need в „Роял Албърт Хол“ на 12 ноември.

На сцената с петорката ще се качат и сър Пол Макартни, Лили Алън, рапърът Дизи Раскал и Леона Луис.

Музикантите се събират по инициатива на Гари Барлоу, твърди британският таблоид „Сън“.

Изданието цитира свой източник, пожелал анонимност, според когото Уилямс бил много развълнуван.

„Гари организира събитието в продължение на месеци. Той няма търпение отново да пее с Роби, но безспорно най-големият му удар е привличането на Пол Макартни“, казал източникът на „Сън“.

Роби Уилямс напусна „Тейк дат“ (TakeThat.com) през 1995 г. след конфликт с Барлоу, припомня британският в. „Дейли телеграф“. Останалите четирима се разделиха година по-късно, но се събраха през 2006 г. и направиха турне, издадоха няколко песни и отново разтуптяха сърцата на момичетата, които някога въздишаха по тях.

Днешният им имидж обаче се отличава доста от първите техни опити в музиката и дебютния им видеоклип Do What You Like (1991 г.), за който казват, че все още е популярен в гей клубовете.

Роби Уилямс и Барлоу не си говориха няколко години. Отношенията им се изгладиха след документалния филм Take That: For The Record (2006 г.).

През септември петимата се събраха в нюйоркско студио, но говорителят на групата веднага отрече коментарите, че записват нови песни. По думите му те просто доизкусурявали албума с изпълнения на живо, който трябва да излезе на музикалния пазар на 30 ноември.

В него ще има както скорошни изпълнения на четиримата от „Тейк дат“, така и по-стари записи, в които участва и Роби Уилямс.

Самият той коментира, че напоследък с Гари Барлоу се виждали често и със сигурност „ще се случи нещо“. Смятал обаче да изчака излизането на новия си албум и чак тогава да пропее отново с групата.

Reality Killed The Video Star вече е на българския музикален пазар от „Анимато мюзик“  (AnimatoMusic.com). Певецът казва, че албумът идва в повратен за кариерата му момент.

„Той ще реши пътя ми. Направих няколко хубави парчета през годините. Но хората забравят…

Нямам търпение да започна да правя новите си неща на живо и да видя с очите си реакциите на хората. Искам те да ликуват, да са весели, да танцуват, да забравят кои са и какви са поне за 50 минути…

Искам това да е албумът, с който хората да ме свързват. Като си помислят за Роби Уилямс, да се сещат за Reality Killed The Video Star.“