Малоумии по никое време

108
Добави коментар
nelina70
nelina70

« публикувано на 13-11-2009 @ 7:36 pm »
фотография: Pretending to Farm
слушайки: HEAT OST – The Kronos Quartet – Refinery Surveillance

Избери си цвят, мама ти мръсна! Избра ли си? Не че има значение… обличай се красиво, парфюмирай се, поддържай прическата си, ноктите изрязани и нека дъха от устната ти кухина не убива катеричките в гората!
Не сечи, не еби, не псувай неправомерно. Стига ми забранява бе, слабоумник! Оп… точно така, дойдохме ли си на думата?
Сутринта ме посрещна хубав изгрев. Някакво страхотно прошарено небе. Но не предполагах, че звездите предната вечер са решили да се подпичкват с мен през целия петъчен ден (на майстора, казват някои).
Изненадата ми дойде много пикантно, а болката в задника – държи вече няколко часа! Кипежа назря преди няколко минути, след като прочетох поста на Адашчето…

Устните ми вече не треперят, ругатните се изчерпаха, а дори най-мръсните министерски кенефи не могат да ме облагородят с вулгаризми. На къде отива този свят, Алекоооооо! НАКЪДЕ?!

Стамболов се радва на шестия си тумор, Щастливеца отдавна изгни с дванадесетата си карирана риза, а за дребните люде като теб и мен, четящий, не остана и по една набъбнала от влагата треска в гъза!

Точно на входа, малко преди да пенетрирам метро станцията на “Г. М. Димитров”, отново виждам онези любими мои млади хора, хванали се на почасова работа, за да зарибяват хората, тъй като избори наближават, келемета, избори !

Време е новият хартиен спам да плъзне по улицата… в истинския смисъл на думата!
Гледам на Моста на влюбените някакво момиче в сигнално жълто(-зелено). Подава ми брошура… Оглеждам се:

ЗАЩО МИ Е, КАТО ПО ЗЕМЯТА ИМА ПОНЕ 20 БРОЙКИ!

Чифутския нюх и сарказмът избуяват в мен подобно на певческата вена върху челото на Селин Дион. Ръцете все още не треперят, а в главата ми се въртят някакви тъпанарски тиренца от “визитката” на Теодор Дечев.
Из (ми)нета се говори за Фандъкова и червения олигофрен Кадиев…

Пак същите кенеф майстори, но с нови заглавия. Цветовете са същите, както и овцете… По пътя гледам разюздани младежи и зрели хора, приказващи на себе си. Заобиколен съм от лудостта на народа, а малоумните клоуни, придворни на великите правителствени ташаци, се приготвят за нов парад.

Докато някой от тези боклуци не си загуби тестисите, никой няма да спре да дебелее за сметка на гражданите. Стига сте ми редили някакви обещания, престанете да се появявате по телевизията, за да редите същите тия минетчийски мохабети!

Не вървите, личите си… миризмата на синьо сирене, идваща от краката ви, издава вашият елитарно-цикламен произход – обикновени мухльовци!
Никаква буржоазия, никакви лидери, никакви качества! Поредните охранени тапири, готови да лапат за ваша и моя сметка.

В столицата ни има достатъчно колове на брой, че от върха на всеки от тях да провиснем правителствен ташак! За пример, какъвто ни трябва…

Комунизмът си отиде, но… дойде Егоцентризмът! От тоя тоталитаризъм по-страшен – няма!