Юлияна – българската Деми Мур

24
Добави коментар
petjor
petjor

Tя е българската Деми Мур. Сложи точка на 20-годишен брак и избра да живее с 16 години по-млад мъж. Но докато в Америка бракът на известната актриса с много по-младия й колега Аштън Кътчър не учуди никого, то връзката на Юлияна Дончева със Станислав Недков-Стъки бе приета като екзотика и бързо оглави клюкарските класации.

Тя е на 44 г., журналистка, бизнес дама и бивша депутатка. Той е на 28 г., една от звездите на лигата на свободните боеве ММА, европейски шампион по жиу-жицу.

Разликата в годините ни не се усеща, защото той е изключително сериозен човек, отсича Дончева. А и възрастта няма значение, когато чувствата са силни. Когато говори за новата си любов, тя непрекъснато се усмихва. Личи й, че е много влюбена.

Ако някой преди година ми беше казал,че ще изпитвам отново такива чувства и всичко това ще ми се случва, нямаше да му повярвам, казва тя. Всичко между нея и Станислав се развило толкова бързо, че било шокиращо както за тях самите, така и за близките и приятелите им. От месец насам двамата не крият топлите си чувства и по светски партита.

Виновник за запознанството им е… букет червени рози, който той изпратил за рождения й ден с тайнствено послание. Всъщност, когато няколко дни по-късно се запознали и на живо, се оказало, че Станислав отдавна въздиша по красивата бизнес дама и бивша депутатка. Искрата на любовта пламнала още от първата среща.

До този момент спортистът нямал сериозна връзка в живота си. Бил посветен изцяло на спорта, спазвал строг режим без цигари и алкохол.

Тя ме впечатли с това, че е красива и същевременно силна и сериозна жена, казва Станислав. И добавя, че това е рядко срещана комбинация в България, много различна от фолктипа жени, които са така атрактивни за мъжете днес.

Той е изключително сериозен за възрастта си, работи много върху себе си, а като си постави цел, нищо не може да се изправи на пътя му, впечатлена е Юлияна. А връзката им е живото доказателство за решимостта на Станислав да постига това, към което се стреми.

Сега се е насочил към световната титла по смесени бойни изкуства. Крачката към купата направи преди седмица в Япония, когато победи трикратния шампион на САЩ по борба и световен по смесени бойни изкуства Кевин Ранделман – Чудовището. Станислав е първият българин, който изправя японците в центъра на Токио на крака с победа в смесените бойни изкуства, хвали изгората си Юлияна. При това не къде да е, а в Меката на своя най-добър приятел – Калоян Махлянов-Котоошу – Двореца на сумото.

През цялото време на мача стояла на първия ред в залата, но със затворени очи, за да не гледа как американецът налага нейния любим. Едва след победата на Станислав се осмелила да изгледа записа от срещата.

Той е сред най-популярните българи в Япония. Почти толкова, колкото и Котоошу, жалко че не е така и в България, казва Юлияна.

Недков е президент на 2 клуба във Велико Търново – по свободна борба и по бойни спортове. Вложил е много в осъвременяването на материално-техническата им база. А мечтата му е един ден, след като сложи точката на спортната си кариера, да тренира деца.

Първата крачка в тази посока двамата направиха заедно със създаването на фондация за подпомагане на болни деца и на деца, пострадали при улично и домашно насилие. Целта им е да създадат условия на децата да спортуват и да изразходват енергията си под контрола на специалисти, а не в жестоки схватки по улици и в училище.

Казва, че всеки ден със Станислав е изненада за нея. Открива го отново и отново. Шашнал я с интереса си към политиката – вълнува се и следи всичко, което се случва в България. Не е дистанциран от случващото се като повечето спортисти, казва тя.

Силно вярващ човек е, има много висока и стабилна ценностна система. Често прави дарения на църкви и манастири, без да парадира с това. Не казвал дори на Юлияна, а когато тя разбрала от интернет, била много впечатлена.

Не го ревнува и не се притеснява, че след време може да бъде привлечен от по-млада жена. Никой не е застрахован от това дали един мъж ще погледне друга жена, даже по-често го правят по-възрастните и уж улегнали мъже, казва Юлияна.

Описва любимия си като скромен човек. Избягва светлините на прожекторите и сега малко се дразни от засиления медиен интерес покрай връзката им.

Станислав се състезава в Япония, но засега остава да живее в България и ще тренира тук. Юлияна пък ще продължи с бизнеса си, има идеи за тв предавания, няма да се дистанцира и от политиката.

Влюбените все още не са си “свили гнездо” и често пътуват между София и Велико Търново, но и това предстои. Юлияна не повдига завесата за бъдещите им планове, само казва, че са сериозни. И чака документите за развода си.

С Горан бяхме женени 20 г. Нормално е при такъв дълъг брак да има охладняване на чувствата, философски гледа на нещата тя. Но бърза да допълни, че с бившия си съпруг и баща на 14-годишния им син Йоан-Дако имат прекрасни отношения и се опитват всичко да мине цивилизовано и без скандали. “Все пак в живота понякога настъпват непредвидени обстоятелства и обрати. И трябва да правим това, което ни кара да се чувстваме наистина щастливи и пълноценни”, казва тя.

И тъй като Юлияна е известна в светските среди, че гледа на кафе, какво ли бъдеще за новата си любов ще види в собствената си чаша?

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти