Обзавеждане за баня,Хидромасажни вани,Мебели за баня,Душ кабини,Вани за баня : Кива Интериор-всичко за банята

14
Добави коментар
mikiaus1976
mikiaus1976

Фирма „Кива Интериор“ има удоволствието да Ви представи своя он-лайн магазин за обзавеждане за баня. Продуктите който ще Ви представим са изработени от материали с гаранция за качество и на най-ниски цени!
Фирмата предлага  ремонт на баня,цялостно обзавеждане за баня,мебели за баня,хидромасажни вани,душ кабини,парна баня,душ корита!Всякаква информация за промоции за обзавеждане за баня може да получите във фирмения магазин и да изберете желания размер хидромасажна вана,мебели за баня,душ кабина,хидромасажна душ кабина,душ корито,парна баня,аеромасажна вана!
От години основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня- плочки за баня, душ кабини, мебели за баня,хидромасажни вани,парни душ кабини,парна баня.Фирмата предлага всякакви размери хидромасажни вани,душ кабини,душ корита,правоъгълни вани,ъглови вани!
Промоций за обзавеждане за баня:промоция на хидромасажна вана ,промоция на душ кабини,промоция на мебели за баня,промоция на вани за баня,промоция на парна баня,промоционални цени на хидромасажни вани с душ кабини!
За всякаква информация отидете на“Контакти“ или заповядайте в нашия магазин за да изберете желания размер хидромасажна вана или душ кабина на най- ниска цена!
ПРОМОЦИЯ НА ХИДРОМАСАЖНИ ВАНИ!
Фирмата предлага  доставка на хидромасажни вани за София,Пловдив,Варна,Русе,Бургас и всички останали градове в страната!
 

Сайта се обновява ежеседмично-всички цени са с начислен ДДС