AVG Free – безплатна антивирусна програма. AVG bg free download – antivirus, anti virus software – защита от вируси -…

16
Добави коментар
tinchev
tinchev

AVG Anti-Virus Free 2015

Философията на AVG винаги е била, че всеки има правото на основна компютърна защита.

Ако сте домашен потребител и прекарвате време онлайн в Интернет или редовно разменяте файлове с вашите приятели, изпробвайте този продукт.

Сърфирайте и търсете сигурно, докато LinkScanner ви пази от опасни сайтове.Получете онлайн и офлайн защита от вируси, спайуер и други злонамерени програми.Радвайте се на висока скорост и производителност на компютъра си с новия разширен антивирусен скенер.Автоматичните осъвременявания и обновявания на софтуер автоматично ви защитават.Съвместим с Windows XP, Vista и Windows 7.

Защита, на която се доверяват 120 милиона потребители в света и над 150 хиляди в България

AVG Anti-Virus Free Edition е безплатна антивирусна програма за защита на домашни компютри. Ако възнамерявате да ползвате технологията на AVG за бизнес цели, във фирма или организация, то трябва да закупите някой от платените пакети на софтуера.

Сравнителна таблица между вариантите на AVG

ВНИМАНИЕ!

Безплатната версия на AVG Anti-Virus Free е предназначена САМО за домашни компютри!

Използването на AVG Anti-Virus Free, в която и да е държавна или частна организация, училища, църкви или за бизнес цели е забранено! AVG Anti-Virus Free не е за инсталиране в нови компютри под формата на ОЕМ софтуер и не трябва да бъде представян като допълнение към какъвто и да е друг продукт или услуга. За да разберете кои организации мoгат да се възползват от нашите специални отстъпки при поръчване, моля, свържете се с нас.

Моля, уверете се, че се използвате AVG според неговия лиценз и условията посочени в договора с потребителя, когато инсталирате продукта. Ако имате въпроси за лицензирането на продуктите AVG, моля, свържете се с нас.

Можете да ползвате безплатна поддръжка за AVG Free във форума на производителя на AVG (http://forums.avg.com/avg-free-forum)