Интериор на спалня, детска стая и баня

23
Добави коментар
lili757
lili757

Продължаваме с представянето на интерора на апартамент от 83.56кв.м. на студио за интериорен дизайн INDESIGN (за връзка към сайта посетете страницата “ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ”), гр. Варна. Ето и как дизайнерите описват останалите помещения: спалня, детска стая и баня:

Спалнята

Практично решение е поставянето на  телевизора в гардероба. Така се пести място и когато желаем може да го скрием. Тук използвахме декоративен тапет на стената зад леглото и на тавана. Гардероба с огледални врати в спалнята е не само интересен, но прави помещението да изглежда по-голямо.

Детската

За детската стая се спряхме на  декоративен тапет и се получи много приятно. Акцента тук е „дървото на знанието”, което представлява различна етажерка/библиотека за книги.

Банята

Банята обединява две малки санитарни помещения. Заложихме на лъскави материали  като стъклокерамика и декоративна мазилка за да се създаде представа за повече пространство.

Мебелите в интерира на този апартамент  са по дизайн на студио INDESIGN. Апартамента се намира в гр. Казанлък.

[smartads]

 

Екипът на сайт „СЪВРЕМЕНЕН ДОМ” Ви уведомява:

Ако имате въпроси относно интериора на вашия дом, архитектурно проектиране, консултации от специалисти инженери и архитекти относно преустройството на вашия дом, конструкции, чертежи за преустройства, въпроси относно нормативни уредби, различни казуси, строителен надзор и др.,моля използвайте формата за контакти.

В процес на изграждане е отделна страница за консултации и услуги от наши специалисти  по всички тези и много други въпроси. До тогава ще се радваме да използвате формата за контакти където да задавате въпросите си.

Екип: “СЪВРЕМЕНЕН ДОМ”