Мъжка врачка гледа на… джиесем 2 4851

15
Добави коментар
kobrita
kobrita

Мъжка врачка гледа на… джиесем

22.11.2009 19:44 | България

Гадателят Халит си помага с Библията и Корана, за да вижда в бъдещето. той гадае и на джесем.
Снимка Авторът

30-годишен гадател от разградското село Дянково загърби класиката, включваща кристалните топки, захарта и картите, за да надниква в бъдещето, и започна да гледа на… джиесеми.

От скоро Халит се информира за фундаменталния въпрос дали човекът срещу него е добър или лош, взирайки се в мобилен телефон. “По апарата мога да отговоря на още един конкретен въпрос, но не мога да разгледам цяла тема”, признава минусите на необичайния си метод Халит. За да гадае на джиесем, той си помага с Библията и Корана. Според него мобилните телефони попивали енергиите като сюнгер вода и затова не било добре да се ползват апарати втора ръка. Така лошите влияния можели да объркат главата на добрия човек. “За жалост добрите хора не влияят на лошите”, цъка с език Халит, недоволен от всепроникващата сила на злото.

Дарбата му да вижда невидимото го споходила през 2003 г. след тежко заболяване. Отначало в Дянково му се присмивали. Но злите езици замлъкнали, след като местен плейбой го попитал какво е бъдещето му, а мъжката врачка го заклеймила: “Спиш с балдъзата си, въртиш още една любовница и нищо добро не те чака.”

Засраменият зевзек избягал от селото. Оттогава започнала да се носи славата за дарбата на гадателя Халит.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти