Коледна украса на дома

27
Добави коментар
lili757
lili757

Наближават Коледните празници. Време е да започнете промяна в интериора на вашия дом, така че той да придобие празничен вид. Ето и няколко съвета от нас.

За декорация избирайте типичните коледни цветове – червено, бяло и зелено. Не прекалявайте с много цветове и прекалена претрупаност.

На първата снимка виждате интериор, в който за Коледната украса са подбрани меките цветове – топло зелено, пастелно кафяво, жълто и бяло, които създават много приятна и уютна коледна атмосфера на тази стая.

 

 [smartads]

На втората снимка виждате съчетанието на същите цветове, но с акценти и на червеното във висящите венци – класически коледен цвят.

Разбира се, елхата във всеки дом е най-важната част от интериора.

Бихте могли да украсите Коледната елха в класическо бяло – бели коледни играчки, герлянди и други аксесоари или пък ако в къщата има деца, да изберете варианта с много  цветни и различни играчки. Не забравяйте да се съобразите и с другите елементи и аксесоари, които смятате да поставите като украса в дома си.

 

Екипът на сайт „СЪВРЕМЕНЕ ДОМ” ще се радва да ни изпратите снимки, с които да покажете как Вие сте украсили своя дом и каква Коледна украса сте избрали. Най-хубавите снимки ще бъдат буликувани на страниците на сайта. Очакваме вашите предложение на е-мейл: [email protected]