ВДГ вече внася и многовкусовите вълшебни бонбони на Хари Потър

16
Добави коментар
alkatraz
alkatraz

Фотограф: ВДГ-АД

Евелина Иванова

Фотограф: ВДГ-АД

Въпреки известните затруднения  в областта на ритейлинга, най-вече по линия на финансирането и лошите взимания, фирма ВДГ-АД, Вандергеетен стартира внос на едни от най-модерните  бонбони в последните години, станали известни като ‘многовкусовите вълшебни бoнбони’ покрай сагата за Хари Потър.

Любопитното е, че в  една опаковка има 36 различни вкуса, интересни  и оригинални с вкус на маршмелоус, ментово сорбе, френч ванила, кафе лате, пиня колада, пуканки с масло, манго и др.

Произведени са в Ирландя, от фирма ‘The Jelly Bean Factory’ ® по най-съвременна технология, с естествени съставки, без изкуствени оцветители, без желатин и глутен. От 2010 година бонбоните с плодови вкусове ще съдържат плодов сок.

Подходящи са както  за деца, така и за възрастни, и за хора с хранителни алергии.

Логото им е ‘There’s never been a better bean’, което на английски е игра на думи, а смисълът е, че никога не е имало по-добри бонбончета (с форма на бобчета)

„Много са красиви, приличат на цветни морски камъчета и са продукт, който обичаш освен с небцето, също и с очите си“, казва г-жа Евелина Иванова, изпълнителен директор на Вандергеетен.

Освен, че въвежда  нови продукти на нашия пазар, въпреки  условията на криза, фирма Вандергеетен спонсорира Четвъртия фестивал на белгийската кухня “ Belgian Food Festival“, който се провежда от 9 до 14 ноември в хотел Хилтън, организиран от BBL Club, под егидата на белгийския посланик г-н Марк Михелсен. Г-жа Евелина Иванова е съучредител и  член на борда на българо-белгийския –люксембургски бизнес клуб (BBL Club).