Рожденната дата и Цветята

29
Добави коментар
stela
stela

Божур – жажда за любов (2, 11, 20 и 29)

Характер: Вие сте верни и упорити, но понякога непоколебими и вироглави. Държите много на материалните блага. Имате нужда да бъдете в контакт с природата, защото от нея черпите силата си. Любов: За да живеете, нуждаете се така от партньор си, както от кислорода. Той става център на живота ви. Но внимание: имате прекалена склонност да разглеждате мъжа като ваша собственост. Вие виждате живота откъм неговата хармоничност, романтичност и нежност. Докато сте млади, сменяте често партньорите си, защото ви трябва най-напред да разберете разликата между любовното опиянение и истинската любов. Цветята с които сте в хармония: божур, синчец, орхидея, мак, маргарита. Съдба: Ще бъдете щастливи в деня, когато откриете собствената си индивидуалност и превърнете неразбирането в разбиране, безпокойството в кураж, затвореността в любезност. Благоприятни дни: Неделя, понеделник и петък. Числата които ви носят щастие: 1, 4, 7, 18, 27, 33 и 42.

Грахулец (ароматен грах) – непостоянен и лекомислен (3, 12, 21 и 30)

Характер: Много сте любознателни и всичко ви интересува. Обичате движението, оживлението, промяната. Чувствата се зле, когато се опитват да ви поставят в релси, свободата ви е присърце. Очарователни и весели, вие сте ценени в компания. Любов: Вашите партньори трябва да измислят винаги нещо ново, за да ви заинтригуват за по-дълго. Флиртувате много, но не се привързвате истински, никой не може да бъде сигурен за верността ви. Цветята, с които сте в хармония: грахулец, мак, роза. Съдба: Край на хазартните игри и на казината! Тази страст е опасна! За да намерите щастието, трябва да бъдете по-малко повърхностни и да поставите в ред вашия любовен живот. Благоприятни дни: Събота, неделя, понеделник. Числа, които ви носят щастие: 6, 9, 15, 18, 24, 27.

Орхидея – безкомпромисни (4, 7, 13, 16, 22, 25 и 31)

Характер: Винаги сте готови да помогнете и се подлагате често на колкото е възможно повече лишения. Тъй, като сте чувствителни, изпитвате болка от несправедливостите и споровете. Обичате пътешествията, защото искате да научите повече неща за околните. Старателни сте и имате нужда от добре подържан дом. Любов: Способни сте да обичате дълбоко и никога не правите компромиси в една връзка. Ако намерите мъжа на вашия живот, ще останете вярна и ще се приспособите към него и нуждите му. Цветята, с които сте в хармония: слънчоглед, грахулец. Съдба: Сменете свойствената ви тъга с веселост, ако ли не, рискувате да придобиете по-късно физически и душевни болести. Благоприятни дни: Неделя и понеделник. Числа, които ви носят щастие:12, 20, 21, 29, 30, 40.

Маргарита – крехка душа (5, 8, 14, 17, 23 и 26)

Характер: Вие сте смели и надарени с голяма скромност. Понякога сте нетърпеливи и се палите за идеята, която защитавате с усърдие. Успешно се справяте с възложените ви задачи. Имате малко приятели, но те са ви много верни. Понякога много лесно се огъвате. Любов: След труден “пробег” ще намерите идеалния мъж във втората половина на живота ви. Вие ще му помогнете и ще поддържате проектите му. Нежността струва за вас повече от секса. Цветята, с които сте в хармония: синчец, божур, мак, слънчоглед. Съдба: Уморени от много трудности в живота, се стремите към спокойствие. Може да се посветите на нещо или на някого, но внимание! Не ставайте безропотни слуги, защото рискувате да се озлобите от това. Благоприятни дни: Събота. Числата, които ви носят щастие: 4, 8, 22, 24, 26, 31.

Роза – увлечение и лудост (6, 9, 15, 18, 24 и 27)

Характер: Готови на жертви, смели и пламенни. Защитавате страстно близките си, ненавиждате несправедливостите и се посвещавате на големи дела. Любов: Докато сте млади, се устремявате в любовни авантюри, защото обичате до полуда секса. Лесно се палите и ви е трудно да останете верни. Тъй като се интересувате от хиляди неща, се увличате необмислено от дребни странични занимания в свободното си време или в големи дела, с риск отделяте по-малко внимание на партньора. Цветята, с които сте в хармония: грахулец и мак. Съдба: Заменете импулсивността с разум, влечението към удоволствията с преданост, научете се да не пренебрегвате партньора, иначе самотата ще ви издебне някои ден. Благоприятни дни: Вторник, четвъртък, петък. Числата, които ви носят щастие: 9, 14, 18,24,27,30