Когато крокодилите са ловували динозаври

129
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– December 2, 2009Публикувано в: История, Природа, Снимки и Клипчета

1 Flares

1 Flares

×

Всички знаем, че това са едни от най – старите видове животни на планетата ни. Въпреки всичко те са успели да оцелеят и до днешно време и то в не малко разновидности.

Оказва се, че колегите от National Geographic са открили доста интересни находки за крокодилите в миналото. От тези находки става доста ясно, че крокодилите по времето на динозаврите не са били никак малки същества, а напротив, били са едни от най – опасните врагове на динозаври с големината на Т-рекс. National Geographic съвсем наскоро обяви така наречената “Expedition Week” където ще можем отблизо да се запознаем с тези страховити създания, за повече информация натиснете тук.

Доста интересен въпрос също така би, който ми идва на ум е защо досега никъде нищо не се казваше за тези страховити създания по времето на динозаврите след като е факт, че крокодилите заедно с акулите са едни от най – старите видове на планетата ни, които почти не са се променили от началото си. Всъщност може би още по – важния въпрос би бил, дали има още в тази насока с изчезналите видове което тепърва ще бъде открито, или просто разказано на аудиторията за пръв път.

Всички снимки в този материал са под авторските права на: National Geographic

Neshtoto.com