Една по-различна социална мрежа

8
Добави коментар
enamel
enamel

Една по-различна социална мрежа
10 Декември 2009 / 18:26  |  Автор: fenspot

 | Категория:

Новини

,
Компютри и Интернет

,
Медии

MaYoMo (MapYourMoments) е видео-ориентирана социална мрежа, новини за мобилна гражданска журналистика. Сътрудниците и потребителите са граждани, журналисти, блогъри, студенти по журналистика, неправителствени организации от цял свят. С други думи, ако се интересувате от заобикалящия ви свят и искате да изразите своята гледна точка по определени теми и събития, сте повече от добре дошли в MaYoMo.

MaYoMo дава възможност на своите потребители да заявят новини и информация от всяко кътче на света. Когато искате да разберете повече за някое събитие, можете лесно да пуснете запитване в страната от световната карта MaYoMo и да разберете какво е станало, кога и къде. Потребителите от този регион биха могли да ви предоставят необходимата информация. Това ще ви позволи да се включите в глобалните събития не само от свидетели, но и като коментатори.

Както знаем много хора в днешно време прекарват повечето от времето си във виртуалния свят, отколкото в реалния живот, така че ние направихме за тях специален континент на нашата MaYoMo-карта. „Virtu“ е виртуален континент, където потребителите могат да попитат за новини или изпращат такива за събитията. Картата е лесна за използване и включва критерии като място по света, дата или период, в който това се е случило, както и различни категории, сред които да търсите необходимата ви информация. Освен това, се генерират и канали, в които всеки може да следи случващото се по дадена тема, да гласува или да следи мненията на хората по света.

Още по темата:

– Разгледайте света от вкъщи

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари!