Свински котлет с дижонски сос в ресторант Da Vidi

8
Добави коментар
zavedeniabg
zavedeniabg

Едно доказало се заведение през послените години, с нови амбициозни собственици и ново, оригинално меню. Майстор готвач се грижи за специалитетите, а вежлив персонал – за изискванията Ви.
Към новите попълнения в менюто може да включим интересната салата „Микс залена салата с козе сирене”, „Айсберг с прошути и малинов дресинг”, както и „Екзотична салата със скариди и миди”. За любителите на топли супи заведението предлага добре приготвени и винаги пресни „Азиатска пилешка супа” и специалната „Cream soup marrows”. Редица студени и топли предястия ще изненадат сетивата Ви. Незабравяйте да опитате „Гъши дроб с пресен ананас” и октопод „Стуфадо”.
Днес на вашето внимание представяме от близо един от специалните изненади на ресторанта: „Свински котлет с дижонов сос”. Винаги с прясно свинско месо и приготвено с любов. Чудесен избор за зимния сезон.

Ако все пак не обичате да експериментирате, може да насочите поглед към традиционните за ресторантите салати и гозби, но детайлно изисканата обстановка и стил не може да намерите навсякъде. Музиката е приветлива и ненатрапчива. Най-често внимание се обръща на „чил-аут” изпълнителите.
Заведението е подходящо за провеждане на малки фирмени мероприятия и партита (до 40 места), както и за отпразнуване на семейни празници, рожденни дни, юбилеи. Има добра интернет връзка, което прави мястото подходящо за бизнес срещи и обяди в уютна и непринудена атмосфера. Телефон за контакти: 02/980 67 46

Source:

03 декември Разгледайте профила на Da Vidi
Статията е разгледана  2044 пъти.

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено.
Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук