10-те най-секси комикс героини

18
Добави коментар
dakata_72
dakata_72

10-те най-секси комикс героини

В света на комикса класацията за най-сексапилна героиня безспорно води Жената котка (Cat woman). Тя не само запленява сърцето на Батман с елегантната си котешка походка и сексапилен поглед, но и на много комикс маниаци.

 

 

Плътно зад нея на 2-ра позиция е Буря (Storm). Кой мъж не би искал да е застигнат от такава Буря?!

 

 

На 3-то място се нарежда Жената Чудо (Wonder Woman), създадена от Уилям Марстон – автор на комикси. Наред със Супермен и Батман, тя е една от тримата герои, които се променят в течение на времето от създаването им през 1944 г.

 

4-та e Отровната Иви (Poison Ivy) – враг на Батман. Тя е обсебена от растенията и природата. Нейни оръжия са токсините от растенията и собствената и кръв.

 

5 – Тази мацка с диамантена кожа и телепатични умения, наречена Бялата кралица, е една от водещите фигури в комиксите за X-Men.

 

6-тасе нарежда неустоимата, извънземна Вампирела, родена на планетата Дракулон.

 

7 На седма позиция е Електра – нинджа убиец от гръцки произход.

 

8 – Rouge e фантастична героиня в комиксите на X-Men. Тя е дъщеря на мутанти. Нейната мощ е попиването на сили и спомени.

 

9 – Power Girl подобие на Super Girl. Като дете, родителите й са я насърчили да избяга от Криптон.

 

10 място – Super Girl е дубликат на Superman. Сътворена от писателите Ото Биндер и Ал Пластино през 1959-та. Super Girl следва стъпките на големия си брат Superman – започва кариерата си в комикси, минава през детска анимация и стига до филм и TV сериали.

Сподели във Facebook