Сървайвърката Ралица Кирилова е на корицата на новогодишния FHM

12
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Основателката на племето Питого Ралица Кирилова, влязла в историята и като един от най-достойните участници в приключенското риалити Survivor, блесна на корицата на новия FHM. Новогодишният брой на най-четеното мъжко списание излиза на пазара на 22 декември, вторник. Той е двоен, в 160 страници, и съдържа рекорден брой горещи пикториъли – шест.

Сексапилната Ралица позира на необичайно място – в залата за боксови тренировки на комплекс “Славия”. Тъй като фотосесията продължила по-дълго от предвиденото, наложило се част от нея да премине в присъствието на дузина трениращи боксьори. Въпреки многобройните мъжки погледи и изобилието от тестостерон наоколо, сървайвърката не трепна нито за миг, коментира авторката на снимките Велислава Каймаканова-Ножарова. В интервюто си за списанието Ралица отново се връща към събитията в Survivor, но отговаря и на много други, включително и доста интимни въпроси.

Друго попадение на FHM е еротичната фотосесия на сексапилната Илияна – съпруга на администратора във ФК ЦСКА Кирил Костов. 27-годишната брюнетка не само е една от най-харесваните жени на “Българска армия”, но е и дипломиран спортен журналист и треньор по водна топка.

С ослепителни еротични пикториъли в новия FHM се представят и студентката от УНСС Лъчезара Кънчева, пищният модел Елизабет Петрова и изваяната като статуетка петричанка Деси Полизоева. Дългокраката финалистка от тазгодишния конкурс за Мис FHM Деница Стоянова пък позира за не по-малко секси фешън-сесия, реализирана от Йозеф Зидаров в представителния магазин на Diesel.

Интервютата на броя са с шоумена Насо Русков, наскоро завърнал се от Лондон, създателя на радио и тв City и диско-бар “Брилянтин” Камен Спасов и със звездата от хитовия български филм “Източни пиеси” Ованес Торосян.

Продължава и представянето на полуфиналистките в годишния конкурс Мис FHM 2010, чийто финали са през пролетта. В този брой са публикувани нови 21 кандидатки. Момичетата, които искат да наследят тазгодишните победителки Таня и Тереза, могат да изпращат свои снимки на e-mail [email protected] . За финалите ще се класират 20 кандидатки, на които ще бъдат заснети специални фотосесии, а една от тях ще се появи на корицата на FHM.

Класация на най-големите и ефектни отмъщения у нас и по света, очерци за Силвио Берлускони и Муамар Кадафи, поредният силен пътепис на Георги Милков и покер-репортаж на Игор Марковски от Варшава допълват палитрата интересни четива в “главния мъжки орган на България”.