ТРИ ЛЕСНИ НАЧИНА да опаковаме малките подаръци

11
Добави коментар
krokotak
krokotak

ТРИ ЛЕСНИ НАЧИНА да опаковаме малките подаръци

1.Идеята за тези малки кутийки взехме от тук, но тъй като нямаше шаблони, си направихме подобни. Най-добре става, когато използвате цветен картон А4. След като разпечатате и изрежете, биговайте или пречупете местата, където се прегъва с линия и остър предмет.Така ръбчетата ще ви станат по-хубави. Разпечатайте шаблоните от ТУК.

2.За да си направите тази кутийка – пирамидка, разпечатайте шаблона от ТУК. Тъй като направих няколко такива:), видях , че най-добре става ако картонът е дебел. Аз съм го подлепила и с бял лист, на който ми е шаблона. Изрежете, прегънете внимателно ръбчетата и с перфоратор пробийте на всяко връхче по една дупчица. От там прокарайте панделката/връвта, с която ще затворите кутийката. Картинките изрязах от цветни носни кърпички, на които предварително махнах долните пластове.

3. За да си направите и третия вариант опаковка, разпечатайте шаблона от ТУК. Тя е и най-лесна, но в нея се събират и най-малко неща:). Освен с цветен картон, може да я направите, като подлепите върху лист от принтер опаковъчна хартия.