За жената :: Еротичен масаж във вана – част втора „Удоволствието“

5
Добави коментар
krmihova
krmihova

Ето какво направи  първо:

Стопли банята, затъмни  я и запали  свещите. Масажното олио е до теб и си напълно готов за действие.
Ако това ви е за първи път, не бързайте да се спускате веднага да масажирате жената.
Оставете я сама потопена в ухаещата вана за около 5-10 минути, за да  отпусне напълно мускулите и да успокои съзнанието си.
Не бързайте да се присъедените при нея. Започнете нежно да я масажирате докато все още сте извън ваната. Можете да седнете на страничния й ръб или на ръба зад жената.
Ако имате, използвайте дървен масажор като нежно го прекарвате по дължината на гръбначния й стълб.
Ако нямате масажор, веднага започнете да използвате ръцете си. От главата й. Започнете да масажирате скалпа, дори можете да я сапунисате и нежно с въртеливи движения с върховете на пръстите ви да разнесете шампоана. Започнете от челото и много внимателно спуснете ръцете си към тила й.
Вече сте готови да се потопите във ваната.
Най-подходяща позиция е зад жената. Започнете да движите ръцете си от врата към раменете и обратно. Не мачкайте, а леко с върха на пръстите. След това спуснете ръцете си бавно надолу към кръста и отново обратно към врата. И сега най-добрата част: преминаваме към предната част от тялото на жената – гърдите.
Започнете от раменете бавно като всяка ръка обхване по една ръка и я обгърне като чашка. Не стискайте! Най-важното: бавни движения, нежни докоснавия, шепнене на  нежни думи..
След като нежно сте „опознали“ гърдите й, можете леко да ги стиснете като не спирате да да движите ръцете си към врата и обратно. С всеки път, плъзгайте ръцете си все по-надолу към стомаха и към най-чувствителната част .
Ето и един „неприличен“ съвет: освен ако жената не е с бразилска прическа (премахнато е цялото окосмение), можете да сапунисате интимните й косми. Само добавете шампоан на върха на пръстите си и нежно го нанесете.

Като кулминация, можете с пръст да потънете в нея. Запомнете, това трябва да е част от еротичния масаж, а не сексуален подтик. Идеята е, не да я накарате да достигне оргазъм, а тя да почувства че сте „свързани“.

Успех!