Цветанов към Слави Ангелов: “Откупът” след “Взлом”!

6
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Слави Ангелов да напише и „Откупът“. Това посъветва вицепремиерът Цветан Цветанов нашия специален кореспондент на премиерата на новата му книга „Взлом“, която излезе преди дни заедно с „24 часа“.

“Слави Ангелов всеки път се е откроявал с отличните си разработки. Майстор е на криминалния репортаж. Винаги съм чел с голямо внимание материалите му, основани на сигурни факти”, каза вътрешният министър Цветан Цветанов. Той дойде снощи на премиерата на книгата „Взлом“, която излезе заедно с „24 часа“. В нея Слави разказва за най-големите и зрелищни обири у нас. Цветанов взе първия автограф от автора. “Убеден съм, че колегата ви разкрива по най-добрия и майсторски начин истината за криминалните събития. Ще ми се да се вдъхнови от последните разкрития около отвличанията и това да му бъде стимул за нова книга – “Откупът”.”

На представянето дойдоха главният секретар на МВР Калин Георгиев и зам.-шефът на ДАНС Веселин Марков. Ангелов раздаде десетки автографи. Пред него с томче в ръка се наредиха тв режисьорът Георги Торнев, писателите Елин Рахнев и Румен Леонидов, топполицаи и др. (24часа)

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти