Катя от Ритон страда за нова любов

9
Добави коментар
user24
user24

сряда, 23 дек 2009 г. 12:12 ч.

Снимка: БГНЕС

С брилянтното си чувство за хумор, типично по рибешки, чаровната половинка Катя от култовия дует „Ритон” сподели за BNEWS, че не харесала звездните прогнози за идващата година. Катя пази в тайна къде ще работят със Здравко на Нова година. На Коледа със сигурност са си у дома.

Красавицата прочела някъде, че идната година ще е успешна за представителите на нейната зодия Риби, но всичко ще трябва да постига с много труд.

„Яд ме е, че астролозите и звездите не ми вещаят нова любов за идната 2010-а година. Ще трябва пак да си обичам само Здравко. Остарях и жълтите вестници спряха да се занимават с мен. Преди беше супер интересно. Всяка седмица имах поне по един нов любовник”, смее се Катя.

Коледа звездната двойка ще посрещне у дома с приятели. „От години не работим на Коледа. Преди време имахме участие в Девин. По пътя новите зимни гуми на колата ни се нацепиха ей така, без причина, което ме кара да си мисля, че е грехота да се работи на такъв празник. Иначе на Нова година сме на работа, но няма да кажа къде. Заради данъчните проверки всички колеги – изпълнители, пазят в тайна участията си. Така че за всички, които ще посрещнат Нова година в заведение, участниците в програмата определено ще са изненада”.

Иначе старата година била успешна за дуета. Преди няколко дни се върнали от Москва, където са участвали в благотворителен концерт, организиран от българското посолство там.

На читателите на BNEWS ритонците желаят много здраве и късмет, а Катя добави и любов.