Отличителните черти на мъжа, според бельото което носи

40
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Отличителните черти на мъжа, според бельото което носи

Жените  са най- много наблюдателни, отколкото си представяме. Те не спират да използват теорията си: „Ако искаш да ти кажа какъв си,ми кажи какво бельо носиш”. За дамите е  важно да знаят „какво бельо харесваш” и „коя зодия си”.

Слипове са предпочитани от изтънчените мъже. Тези с добри маниери и елегантни реакции. Жените са стигнали до извода, че голям процент от мъжете,  които носят твърде тесни слипове, са вманиачени в собствената си физика. Отделяли твърде много време за тренировки и броят хапките на своите възлюбени. Дамите смятат, че военните предпочитат такова бельо. Слиповете се носели от хора с нетипично чувство за хумор и с афинитет към правите дънки.

Широки боксери пък обичали мъжете, които без никакво притеснение жените биха запознали с техните майки. Те си падали по спорта и не обичали ограниченията. Това бельо дамите считали за най-либералният избор. То давало следните сигнали: „липса на импулсивност”, „слабо изразена творческа натура”.В същото време нежният пол осъзнава, че това са мъже, които са зрели и добре си знаят цената. Внимание, изборът на боксер с широк ластик моментално изключва предното правило – говорел за мъж с младежки дух. Дамите обаче се пазели от мъже, които носят копринени боксери, защото те били твърде критични.

Привържениците на ластични боксери се считали за по-резервирани в отношенията си и по-алтернативни като поведение. Мъжете, носещи това бельо, не се опитвали да впечатлят никого, те просто залагали на удобството. Дамите споделят, че тези боксери се носят и от опитните играчи, които могат лесно да те вкарат в леглото, а на сутринта да заявят, че не са готови за връзка.

А мъжките прашки?! Анкета на „Kosmopoliten” показва, че повечето жени гледат с добро око на това сексапилно  бельо. Според тях мъжете, които носят чак толкова изрязани „дрешки”, били готови за авантюри и предизвикателства, и можели свободно да се наслаждават на живота. Те винаги искали да пробват нещо различно и не се притеснявали от думата „мода”. Липсвали окови за тяхното въображение.

Мъжете, които не носят бельо, се считат за най-предизвикателни от дамите. Те обаче били и лишени от сексапил, тъй като изненадвали направо, без да оставят вратичка за някаква мистерия. Тези господа били със строги принципи и изключително придирчиви.

Най – вероятно  жените сигурно знаят, че няма как да разпределят всички мъже в тези категории. Но… въпреки това, винаги ще подходят към избора ни на бельо с някакви предразсъдъци. Така че… Момчета, вземете го под внимание.