Здравко и Христина влизат в Big Brother 5? / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

18
Добави коментар
rihanna092
rihanna092

Последните слухове около предстоящия нов сезон на риалити шоуто Big Brother носят, че в него отново ще участват Здравко Василев и Христина.

Клюката гласи, че гларусът от Приморско и съпругата му обмислят да се запишат за кастингите на новия „семеен“ сезон на състезанието. Според злите езици Здравко бил навит да влезе в Къщата заедно с цялото си семейство, тъй като смятал, че и третият път ще постигне успех.

Припомняме ви, че Василев спечели първия сезон на Big Brother и се ожени за приятелката си Христина във VIP Brother 2. Здравко не се задоволи само с участието си в Big Brother и се пробва и в „Страх“, където отново стана победител. Самата Хриси победи във второто ВИП издание звезди като Катерина Евро, Азис и ДесиСлава и спечели голямата награда.

Пред bliasak.bg обаче гларусът отрече слуховете, че се гласи за участие в Big Brother 5. „Всичките ми приятели се обадиха да ме питат дали ще ходя на кастинга, но аз им казах, че вече гледам в друга посока. Повече не ми се занимава с риалитита“, заяви Здравко.