Съпругата на Киро админа става фотомодел

8
Добави коментар
cup.bg
cup.bg

Снимка: Личен Архив

Сесията в декемврийския брой на главния мъжки орган на републиката FHM на Илияна Костова е на път да я изстреля към кариера на фотомодел. Съпругата на администратора на ЦСКА Кирил Костов е получила оферта да стане лице на календар на българския клон на голяма европейска компания, разбра Cup.bg.

Засега преговорите са все още в начална фаза, но треньорката по водна топка открай време е мераклийка за модна кариера и почти сигурно ще приеме предизвикателството.

Какво каза 27-годишната Илияна пред FHM:

За първата среща с Киро: „Беше на летището, където аз работех, а той заминаваше с отбора на лагер в Турция. Гледахме се многозначително, но и двамата бяхме заети да предприемем нещо. После се оплакал на моя приятелка – без да знае, че се познаваме – че не може да си намери свястна жена. Тя започнала да му праща снимки на необвързани приятелки, включително и мои, без аз да знам… Щом ме видял, той й казал да спре и да му даде телефона ми.

Тя като ми се обади да ми каже, че ми е намерила гадже, не й обърнах внимание, но после любопитството започна да ме тормози… Видях снимката му и не можех да повярвам, че това е момчето, което си харесах на летището! Реших да се направя на тежка и й казах да не дава моя номер, а да вземе неговия. Няколко дни го държах в очакване, докато му пратя SMS, и после всичко продължи, както беше започнало – като в приказките“.

За Киро в банята: „Докато готви не пее, но докато е в банята слушам целия репертоар на агитката. Често си тананика „Сърца червени“, което му е и music call-a, но май повече си пее онази песничка, дето мъжкото достойнство се предлага на вечния съперник“.

Как Киро администратора възбужда жена си и дали тя е наясно с пасивната засада и формалното нарушение – вижте в новия FHM.