Шефът на асоциация “Феномени” Стамен Стаменов: Людмила Живкова беше унищожена от черни сили

28
Добави коментар
hexemexe
hexemexe

Повече от три години той живя в Америка, където работи като лектор. Твърди, че е личен познат на много политици от световен мащаб. Наскоро разследване на „Господари на ефира” набърка името му в грандиозен скандал с продажба на дипломи за екстрасенси.

– Г-н Стаменов, България била ли е подложена на психотронна атака?
– Изключително много. И от двата блока – и от Америка, и от Русия.

– Тук много хора говорят за магия. Какво мислите за това?
– Магията е древна наука. Тя е психофизическо явление и може да поразява на всички нива. Тя е оръжие.

Людмила Живкова директно беше унищожена от черни сили.

Но не от Индия, както говорят. А тя заслужава толкова голямо признание от цялата нация! Тя направи за кратко време толкова, колкото тия не могат да си представят за 20 години – с техния цинизъм, с който предизвикаха тоя чудовищен срив! Аз самият бях жертва – бях посочен да бъда убит. Бях сринат. Казвам го най-отговорно. В Америка заминах рухнал – и психически, и физически. На всички нива ме атакуваха. Тежко изживях развода с жена си. В Америка се съвзех. А сега се върнах и искам да си спася децата и семейството.

– Вярно ли е това, което Ванга казва за конника под земята, за златото, за атлантите?
– Да, разбира се. Ванга беше предсказала и епохата на Путин. 80 процента от предсказаното от нея се сбъдва. Слава Богу, че тези могили, за които тя говори, не са разкопани. Още не са намерени съкровищата на България. Ще излязат, когато му дойде времето.

– Връщането на царя – на Симеон, има ли езотерично тълкувание?
– Една игра, която завърши много зле и ще има още последствия – и в обществен, и в личен план.

– Виждате ли духовно същество сред сегашните ни политици?
– Да. Харесвам Фандъкова. Тя е чисто същество. След нея – Румяна Желева. Т.е. предимно женския състав. На Бойко Борисов духовният му ранг е много висок – той е прероден самурай, бил е във висша каста на Изтока и го знае. Но екипът му е слаб – това е истината. Даден му е зелен светофар да работи и ще успее, ако не изневери на мисията си – пътят на съзиданието.

– Какво ще кажете за това, че у нас намалява раждаемостта, че се шири хомосексуализмът…
– Българският народ е, както ви казахq поставен на кръстосан удар. Генофондът ни е силен. По принцип на земята често идват красиви посетителки, които си “крадат” семенна течност и си я отнасят. Звучи налудничаво, но, както видяхте, има такава снимка на космическа прелъстителка. В Америка нашумя новината за жена, която се изследва за безплодие – искат дете с мъжа й, и се оказва, че детеродните й органи са атрофирали от… раждане. Според лекарите тя е раждала… 48 пъти! Без да знае. Вероятно някъде другаде – не със земната “скорост” на това събитие. Има много неща, които хората не искат да проумеят, но това не значи, че не съществуват. Видяхте снимката на открития скелет на 4-метровия човек. Гигантите, кентаврите – това не са фантазии.

– Вярвате ли на Ели Логинова? В момента има нова експедиция в Царичина – от нови хора, които не я приемат…
– Аз на Логинова й вярвам като на контактьор, а че има нова експедиция не знам.

Ванга казваше: “Не ровичкайте там!”.

Аз дадох на военните обекта. На мен ми беше подадена информацията и аз я предоставих на военните, за да предпазя Царичина от иманярите – по онова време иманярството се ширеше. Считах, че съм длъжен да го направя и се обърнах към Българската армия като една достойна институция. Военните обаче скриха по-нататъшното си намерение от мене и ме изолираха. Идеята ми за съвместен научноизследователски институт пропадна.

– За доста време изчезнахте от публичното пространство, бяхте в Америка, върнахте се…
– Аз изчезнах, защото си изпатих доста, преди да замина. Тук получих явни предупреждения, че съм под стриктно наблюдение и не съм удобен. Че с тая информация, с която разполагам, съм опасен за националната сигурност едва ли не. Бях подслушван и го знаех. Стресът ми докара и здравословни проблеми.

– Научната секция на “Феномени” си имаха проблеми в последно време с “Господари на ефира”, а, доколкото знам, вие не сте член на тая секция…
– Аз напуснах тая секция. Замисълът на тоя институт беше един, преди да замина, сега научавам разни неща, които мога да коментирам критично. Същевременно не мога да скрия раздразнението си от “Лайнарите” на ефира”, както ги наричам, защото въпреки молбата ми, че не съм запознат с тая история с удостоверенията, и че не желая да ме снимат,

са ме снимали със скрита камера в деня, в който почина майка ми.

Има и постановка в цялата работа. Мръсно и агресивно посягат на човека. Този Рачков кой е, че да си го позволява?! И най-нагло да ми казват: “Нас никой досега не ни е осъдил!”, т.е. казват ми в подтекст: “Ние можем да си правим, каквото си искаме!”. Аз не съм председател на “феномените”, но от мен се иска интервю. Отказвам им го, обяснявам, че съм опечален, че не съм готов да отговарям за неща, които не знам как и дали изобщо са ставали, понеже от три години съм зад граница, и те въпреки това ме снимат. Злоупотребяват с мене, въпреки че съм ги помолил да не го правят. Жалка пасмина, която си въобразява, че прави някакви разследвания, а всъщност само замърсява ефира.

– Асоциацията ще съди ли телевизията?
– Какво да ги съди, ние не сме правова държава, а една отвратителна кочина. Човешките права, човешкият авторитет, тука не се зачитат. И затова сме толкова извратени и деградирали. Алчност, корупция и безотговорност по високите етажи. Но те затова ще си платят нашите политици. Защото те не знаят кои закони нарушават. Бъдещето на България е катастрофално. За нас в Ню Йорк съм чел такива потресаващи материали, че да те е срам да кажеш, че си българин. Хенри Кисинджър беше казал още по времето на студената война за всички от Източния блок: “Онези там нямат нужда от врагове!” Ние наистина нямаме нужда от врагове – сами се самоунищожаваме и опустошаваме.

– А как стана, че президентът Буш ви изпрати личен поздрав?
– Аз в Америка за 6 месеца се самодоказах по удивителен начин. Любов Гордина ме забеляза и ме покани да стана лектор в Манхатън през 2006-а. Запознах се и с д-р София Бланк – лекар, събрала цял кръг от хора с изключителни откривателски способности. Така имах възможността да се запозная със знаменити личности на нашето съвремие. Лекциите ми преминаваха при голям интерес.

– Вие имате практиката да награждавате българи и чужденци със златна статуетка на асоциация “Феномени”…
– В Ню Йорк раздадох 4 статуетки. Иначе сме връчили над 160 общо – на изключително достойни хора от областта на изкуството. От българите мога да спомена имената на Валя Балканска, квартет “Славеи”, Диана Дафова, Снежка Денева, дуета Стунджи и Елица, Астор и на много други. Сега ще наградим и Красимир Аврамов. Каквото и да говорят за него тука, той е нешколуван талант. Аз идвам от Америка и знам какво може Красимир Аврамов. Той беше номиниран от нас още през 2007-а, но не сме му връчили статуетката.

– Да отидем в сферата на езотериката, където е силата ви. Показахте ми интересни снимки, голяма част от които не са публикувани у нас. Има сведения, че Хитлер е бил езотерик и че влиянието му е подсигурено от черни сили; че е произвеждал ядрено оръжие и летателни апарати в подземни работилници…
– Абсолютно вярно! Виждате и снимките. Америка възприема тези високи технологии на Третия райх – антигравитационните, ядрените, всичко. Хитлер е влизал в контакт с т.нар. Черни армани чрез контактьори. А Волф Месинг е бил личен астролог на Сталин, който също е бил езотерик. И когато докладват на Сталин, че Хитлер е умрял, той отвръща, изтърсвайки лулата си: “А вие вярвате ли в това?!”. Бил е наясно. Има сведения, че Хитлер умира в Аржентина през 70-те…

 Еми МАРИЯНСКА