Добре дошла, 2010-та!

20
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

2010 -та е годината на Белия (металния) тигър. Тигърът обича активните, уверени в себе си и неконвенционални личности. Неговите основни черти са: сила, мощ и амбиция. Хора с тези качества ще просперират.

Тази година ще бъде в помощ на устремените към кариерно развитие и на тези, които не се боят да рискуват. Пригответе се за борба, грандиозни битки и покоряване на нови висоти. 2010 година е годината на изпъкващите личности, година на постиженията и изпитанията.

В годината на Тигъра успехът ще дойде при хората, готови на кардинални промени. Ако отдавна сте искали да промените начина си на живот – в личен или професионален план, това е вашият шанс. Ако пък революциите и промените не са за вас, постарайте се да смекчите суровия хищник, посрещайки го по правилата. Тигърът ще оцени това и ще дойде в живота ви без сътресения.

Във всички сфери на живота ще се засили конкуренцията, борбата за място под слънцето, за пари, любов, власт. Според зороастрийския хороскоп – 2010 година е още и година на Костенурката, която неминуемо ще остави своя отпечатък върху този период. Политическите интриги ще бъдат достатъчно, а смяната на политическите лидери ще става практически мигновено.