Стилът на княгиня Калина

21
Добави коментар
kin
kin

Стилът на княгиня Калина е екстравагантен и строго индивидуален. Калина Сакскобургготска е дръзка, различна и с неподражаем стил. Не робува на марки, нито стриктно спазва модните канони, но княгиня Калина определено е на „ти“ с модата.

Княгиня Калина е родена на 19 януари 1972 година в Мадрид. Дъщеря е на Симеон Сакскобургготски и Маргарита Гомес-Асебо. Съпруга на испанския мореплавател Антонио „Китин“ Муньос. Майка на малкия Симеон-Хасан. Модна икона? Не съвсем.

Въпреки безспорния си усет към модата, княгиня Калина не може да бъде определена като „модна икона“. Защо? Защото стилът на княгиня Калина не се поддава на подражание.

Какъв е стилът на княгиня Калина?    

Стилът на княгиня Калина е неподражаем, дързък и различен. Макар че княгиня Калина често променя прическата и цялостната си визия, винаги се забелязва личният й почерк.

Някои откровени „изцепки“ от рода на бръснатата глава, княгиня Калина обяснява с желанието си да се забавлява и да търси коя прическа най-много й отива. Облеклото й също понякога шокира и предизвиква вълна от негативни коментари.

Княгиня Калина отново отрича умишлена провокация от нейна страна и пояснява, че не цели да предизвиква реакции и непременно да бъде забелязана, а просто обича да експериментира с модата.   

Какво харесваме в стила на княгиня Калина?

Харесваме свободолюбието на княгиня Калина, изразено чрез личния й стил. Харесваме смелостта на княгиня Калина да бъде различна, въпреки модните стереотипи, свързани с благородническото й потекло. Харесваме умението на княгиня Калина да съчетава цветовете и да постига уникални цветови комбинации. Харесваме приключенския дух на княгиня Калина, изразен чрез екстравагантните й аксесоари. Какво не харесваме в стила на княгиня Калина?

Не харесваме безкрайните експерименти на княгиня Калина с прическата, особено в най-крайните им проявления. В желанието си да променя външността си чрез прическата, княгиня Калина губи част от женствеността си. Носът й също е меко казано „стресиращ“. Въпреки че княгиня Калина е оперирала носа си по здравословни причини (възпаление на костта, което затруднявало дишането й), допълнителните естетични корекции направо са обезобразили лицето й.

06.01.2010/Биляна Божилова