Романтична изненада за вашата половинка

9
Добави коментар
deteli
deteli

Поддържането на романтиката в една връзка е от голямо значение.Няма нищо по-романтично обаче, от това да измислите сами романтичния жест и да се научите на романтика заедно с човека, когото обичате.

1. Купете пакетче със залепващи се, фосфорни звездички и напишете любовно послание на тавана над леглото си. Не е задължително да е „Обичам те!”, но ако все още не сте намерили смелост да изречете тези думи, защо не сега!

2. Когато очаквате половинката ви да закъснее след работа или да се върне изморена, пригответе и топла релаксираща вана с няколко капки етерично масло и шепа соли за вана. Запалете няколко свещи и я/го оставете да релаксира!

3. Ако любимият ви заминава в командировка, скрийте в някое ъгълче на куфара му малък подарък, на който ще се зарадва! Ако не ви се обади скоро, че го е открил, можете вие да му подскажете по телефона! Изненадата няма да се развали!

4. Следващият път, когато си поръчвате пица, помолете ги, скришом, да я отрежат с форма на сърце.

5. Ако се случва да вземате любимия от работа с кола, днес не отивайте вкъщи, ами го закарайте на някое, проучено преди това, приятно място извън града. В багажника можете да скриете, от по-рано, нужните за малък пикник неща или просто бутилка вино с 2 чаши. Изчакайте залеза навън!

6. Подарете на партньора си малка магическа кутийка. Всеки месец, по различно време, поставяйте вътре малък подарък. Любопитството и откритието винаги предизвикват радост!

7. Изпратете цветя на работното място на любимата си в обичаен ден! В посланието можете да и кажете, че този ден е специален, защото е още един ден от вашата прекрасна връзка!

8. Станете по-рано и поднесете на любимия закуска в леглото или просто пригответе кафето и приятна обстановка за да го изпиете заедно!

9. Попитайте родителите или братята и сестрите на любимия за нещо, по което тай/тя е бил луд като малък и го изненадайте с това. Захарен памук, любима книжка, филм или нещо такова. Освен, че ще се зарадва на хубавия спомен, ще се изненада приятно от вашето разследване!

10. Няма нищо по-романтично от самотен бряг, изгрев и вие заедно там!