Златка Райкова: Страхотно е да се изчипкаш с още 2 супермацки (видео)

9
Добави коментар
mix
mix

Плеймейтката Златка Райкова хвърли нова светлина върху скандалното клипче със софт-порно, в което тя участва заедно с още две секс-бомби – фолкпевицата Андреа и плеймейтката Николета Лозанова.

„Страхотно е да се изчипкаш с още 2 супермацки. Какво лошо сме направили? Просто се забавлявахме. Какъв пиар? Честно казано дори не знаех, че има такова видеоклипче”, заяви скандалната Златка Райкова в „Шоуто на Иван и Андрей”.

„Чувствам се щастлива с мъжа до мен! Колкото до връзката на Златка Димитрова с бившия ми приятел Благой Иванов, мога да кажа, че тя не ми го е откраднала. На мен никой не може да ми открадне нещо. А Златка Димитрова е едно приятно момиче”, допълни Златка, който имаше близо двегодишна връзка с европейския шампион по самбо Благой Иванов.

Сега Златка е близка с бизнесмена Павел, но той все още не й е предлагал брак. „Нито един мъж не ми е предлагал брак до момента. Сигурно един ден и това ще стане… Сега продължавам да работя като „Златка” и съм единствената, която го прави в България”, завърши Златка Райкова.

ФОТОГАЛЕРИЯ на Златка Райкова може да видите ТУК!!!