Selamore – качествени италиански мебели и осветление

4
Добави коментар
niki1095
niki1095

Фалшиви мебели за фалшиви хора

начало »
Преса

„Фалшиви мебели за фалшиви хора” – една кампания на вносителите на италиански мебели Senza, Selamore и Verrsus в защита на авторското право и интелектуалната собственост в областта на дизайна на мебели и предмети за интериора. Тъй като в последните години, фирмите копиращи образци на модерния индустриален, в това число и мебелен, дизайн стават все по-безочливи и най-безотговорно заблуждават потребителите в България, ние като вносители на престижни марки италиански мебели и аксесоари искаме да привлечем общественото внимание към този проблем. Настоящата рекламна кампания, реализираща се под мотото „Фалшиви мебели за фалшиви хора” цели да прикове вниманието на всички засегнати страни, както и да подскажe на всички ценители на италианския дизайн в България, всеки път когато купуват „дизайнерски” мебели на „изключително изгодни” цени да изискват от търговеца документ или сертификат за произход на стоките. Бихме искали да припомним, че зад харесваните от всичко образци на модерния дизайн стоят години на изследвания, проектиране и разработка, както и огромни инвестиции. Всеки, който съзнателно купува фалшиви образци на дизайна, подкрепя пиратството и посегателството върху интелектуалната собственост и авторското право на създателите на тези образци и подпомага нелицензираните производители.
Магазин Selamore е изключителен представител на следните италиански марки – Alberta Salotti, Doimo International Group, Doimo Cucine, Lago и официален представител на Calligaris, Cattelan,  Firme di Vetro, Vistosi, Fabbian.
Магазин Senza e изключителен представител на – B&B Italia, MaxAlto, Boffi, Giorgetti, Rimadesio, Flou, Flos, Poltrona Frau.
Магазин Verrsus e изключителен представител на – Baxter, Dada, Luceplan, Magis, Molteni, Morelato, Minotti, Penta, Prandina, Snaidero и официален представител на  Jumbo, Fendi и  Smania.