Китайски текст насочва съдбата на човека

33
Добави коментар
araxan
araxan

Текст за гадаене с монети, написан през 220 г. сл. Хр., е най-лесният и интересен начин да избегнете неприятностите и да направите живота си щастлив, убедени са американски спецове по окултните науки.

Книгата съдържа общо 384 изречения и наречена Шън шу-оракул на свещените числа. Всяко изречение е отговор на питане от нуждаещ се човек.

Този гадателски текст се ползва чрез 10 еднакви монети и може лесно да се практикува у дома. На всяка от тях се написва с флумастер цифра от 0 до 9. Питащият първо формулира ясно въпроса, който живо го вълнува. Добре е да не предизвиква отговор с „да“ или „не“.

После питащият разбърква монетите и без да гледа, взема една от тях с лявата ръка. Ако е левичар – с дясната. Получената трицифрена комбинация отправя към конкретно изречение-отговор със същия номер, изписано в текста Шън шу.

Шокиращо е, че ако питащият просто се забавлява или иска да изиграе някого, текстът-оракул изненадващо променя нюанса си. Необяснимо как пред питащия отговорът на оракула (дори записан като положително изречение) ще се представи в негативна светлина.

Съвременните китайци често се допитват при съдбовни решения с Шън шу. Те почитат автора на гадателския текст Джуге Лян като светец. Западните изследователи определят Джуге Лян като китайския Нострадамус, но и като Леонардо да Винчи.

Той е роден през 181 г. сл. Хр. и е живял като планински отшелник. Поканен за военен министър на царството Шу Хан, Джуге Лян изобретява арбалета, тризъбеца и др. Армията му покорява цяла Югоизточна Азия, а той възприема оттам будизма.

FacebookGoogle+TwitterPinterest