Обява: Търсим професионални жигола

11
Добави коментар
kobrita
kobrita

Полови атлети от цял свят, стягайте багажа! Малък публичен дом в Невада, в който работят четири проститутки, разширява дейността си и търси професионални жигола.

Всичко е чисто и законно.

В Невада проституцията е легализирана. Eдинственото условие е труженичките да преминават редовни медицински прегледи.

Собствениците на бордея убедили здравните власти прегледи да се правят и на мъжете, които искат да упражняват професията, така че пречки пред новото им начинание няма. Вече са получили и разрешително в заведението им да работят и жигола.

„Жена ми искаше да опитаме и аз се съгласих. Не знам дали ще проработи, но ще е забавно да сложим началото на нещо ново“, казва 78-годишният Джим Дейвис. Пенсионираният архитект е собственик на The Shady Lady Ranch от 17 години.

Със съпругата му пуснали обявата за работа в сайта на публичния дом. На пощата им пристигнали стотици автобиографии, но Джим и Боби трябва да изберат най-добрите двама, които ще почнат работа до края на месеца.

Важно изискване, което 55-годишната г-жа Дейвис поставя пред кандидатите, е да могат да омайват жените.

Те трябва да умеят да се разсмиват от женските шеги, категорична е тя. Излишно е да се споменава, че трябва да могат да доставят сексуално удоволствие на клиентките.

Собствениците на бордея търсят хетеросексуални мъже, които да доставят наслада на дамите. Ако се окаже, че интерес към услугите им проявяват основно представители на силния пол, авангардната за американските условия услуга ще бъде прекратена.

АФП обаче отбелязва, че според законите на щата това няма да е толкова лесно, защото те нямат право да разграничават клиентите си по никакъв показател.

Това е вторият опит в Невада да се въведе подобна услуга. През 2005 г. Хайди Флайс предизвика медиен шум с изявлението, че открива публичен дом с мъже.

Обвиненията в углавни престъпления срещу нея обаче осуетиха намеренията й да получи разрешително.