Алисия напуска Валери Божинов?

14
Добави коментар
IMollov
IMollov

Валери Божинов бе изловен от папараци да се среща тайно с плеймейтката Златка и манекенката от „Визаж“ Ирена Милянкова.
Футболистът е вечерял с Ирена на 26 май в столична пицария. Двамата седнали на най-отдалечената маса с цел да не привличат погледите на останалите клиенти. По време на интимната вечеря Алисия потърсила Валери по мобилния телефон, но той й отговорил с крайно раздразнен глас. Малко след това Божинов и Милянкова напуснали заведението един по един. Манекенката е на 22 години, но вече е майка на три деца. 
Първото си бебе Ирена родила на 15 години. Сега тя е сред най-търсените модели на „Визаж“, а наскоро украси с еротичните си фотографии мъжко списание.
Освен че излиза с манекенки, Валери Божинов често е засичан в столичното заведение „Планет“ в една компания с плеймейтката Златка. Наскоро, след поредна фиеста в „Планет“ джипът на футболиста цяла нощ престоял на паркинга пред „Гранд хотел София“, а на сутринта оттам се измъкнала Златка. Плеймейтката отрича да е в любовни отношения с Валери, но не крие, че често е в една компания с него и го харесва много като мъж. Футболистът пък отрича изобщо да познава такова момиче. Запитана дали знае, че мъжът й се среща с други жени, Алисия простодушно отговаря, че не знае с кого излиза Валери. „Не мога да кажа, че връзката ни е блестяща, със сигурност имаме и проблеми, но мисля, че с всички хора е така“, откровеничи изпълнителката на „Карамел“. Валери твърди, че врагове се опитват да го очернят пред жена му. Вероятно се опитва да компенсира Алисия с луксозни подаръци. След изцепките с Ирена и Златка журналистически екип проследи Божинов, жена му и бебето в техния шопинг тур. Фолкпевицата напуснала бутика на „Долче и Габана“ с пълна чанта с маркови парцали – явно обезщетение за преживения семеен тормоз.