Таня Боева в клип с тайнствен грък

3
Добави коментар
user24
user24

вторник, 12 яну 2010 г. 10:39 ч.

На 12 януари поп фолк дивата Таня Боева е решила да празнува цял ден именния си ден. До седмица чаровната певица започва да снима клип със свой гръцки колега, но пази името му в тайна, за да изненада феновете си.

Освен пилотното видео на песента с Лейди Би „За доброто старо време“, който се превърна в тотален хит, Таня Боева ще запише клип към втория дует, включен в новия й диск, с гръцки колега.  „Няма да издавам името на певеца, за да е интересно за феновете. Ще кажа само, че в Гърция той е голяма звезда и негови песни имат много кавъри в България“, разказа за BNews.bg Таня Боева.

Според нея този дует ще е най-дивото парче в албума и ще е любимо за диджеите в дискотеките и клубовете. Песента е луд хаус с чалга отсвир и е записана и смесенa в Гърция, където Таня е пратила само запис на  гласа си. Готов е с новият ми албум, който ще се появи на музикалния пазар до края на февруари, съобщи още чаровната изпълнителка пред Bnews.

Днес поп фолк дивата празнува именния си ден. След участието си в „На кафе” при Гала звездата ще се отдаде на забавления и срещи с приятели. „12 януари ми е свободен ден и ще празнувам с близки. Ние сме хора на купона, така че цял ден ще се забавлявам. Най-вероятно вечерта ще бъда у дома с близки”, разкри за  BNEWS певицатa.