Гладуване за здраве

1
Добави коментар
titi789
titi789

Търсейки начини да подобря здравето си и да пречистя тялото си попаднах в интернет рединяколко месеца на това пречистване.Поинтересувах се повече,попрочетох разказите на хора,който са го правили и рехих че ще го пробвам един ден и аз.Мислих да го напарвя следвщият месец,но след като плановете ми за гладувнето на вода се забавиха,реших че ще бъде идеален начин за втъпване в гладуването и го наравих ден преди това.
  Естествено направих необходимата подготовка – но я съкратих с 2 дена.Трябваше 5 дена поне да се пият сокове от ябълки и цвекло,а аз пих 3 дни.
 Денят, в който щеше да бъд процедурата ,можеше да се яде само до 14 часа.Аз не съм яла целия ден.Сам изпих един сок в 11 часа и един в 14 часа и с това приключи моето ядене за деня. В 19 часа си направих около 100-120 мл сок от лимон иоще толкова зехтин и започнах да ги пия.Е по ужасн нещо от зектина в живта си е съм пила.Няколк пъти щях да повърна,но издържах.В началото се отитахд ги пия на малки глътки – като веднага след зехтина пийвах лимон.Но слд 10тата глътка стана трудно.Смесих ги,разбърках ги и почти навднъж ги изпих със сламка.Така по не се усещаше вкуса.Слд това легнах и не помръдвах – за да не мистане лошо.
  Нямах електрическа възглавница за съжаление и малко ми беше трудно загряването на дроба.Следобяд се опитвах с тези специалните пълни с течност възглавнички,които се потапят с гореща вода и след това ги държиш където искаш и постепенно изстиват,а течността в тях се сгъстява.Но тази процедура трябва да се прави през половин час и след като легнах се отказах да ставам вече.И си увих с обастта на черния дроб шалове,одеала и уж се затоплих,дори по едно време ми беше адки горещо.
  Мога да кажа че почти не съм спала цяла нощ – спах от 22 до към 23.30 и след това чак в 3 часа успях да заспя пак.Доста трудно ми беше с този зехтин – особено когато се оригваш,а това е доста често.Непрекъснато си повтарях ,че никога няма да се подложа на тези усещения пак,толова зле беше положението.В 12 часа пих няколко глътки вода и след няколко минути както си лежах ги повърнах премесени със зехтин.След това вече нищо не пих,а само се мъчих да заспа неуспешно.
 Сутринта се събудих към 7.30 часа .Нямх възможност веднага да започна да си правя клизми.Но към 8.00 часа ми се приходи до тоалетна.Отидох без да гледам после дали съм изхвърлила камъчета.Към 9.30 пак отидох до тоалетна.Но този път се загледах и наистина имаше камъчета ,малко на брой и ситни,но бяха черни,а не като тези,които съм виждала.Реших че с клизмите ще излезне основното количестно камъни,но колко съм грешила.От 9.30 до 10.30 си направих 3 клизми.Първите 2 с вода и урина,а третата само с вода и нищо-нито едно камъче.
   Към 11.00 часа пих сок от ябълки и цвекло пак. .В 14.00 часа реших да си направя още една клизма и пак нищо не излезна.Явно каквото е било е излезнало само в началото сутринта.Сега се ядосвам,че е бях по внимателна и да огледам по добре,за да знам поне какво количество камъчета са излезнали от мен.
 Към 17.00 часа изядох една салата от настъргани моркови и с това приключи чернодробното ми пречистване.
 Сега на следващия ден,когато съм позабравила неприятните усещания,мога да кажа,че след месец се направя второ пречистване – първо защото не трябва да се прави само едно и второ за да спазвам този път цялта схема и да бъда по внимателна след като вече веднъж съм наясно с последоватеността на усещанията и събитията.
   Мога да посъветвам всеки,който държи на здравето си да си направи тази процедура,въпреки че изобщо не е от приятните изживявния.

Enjoyed reading? Share this