SEO Desk – Оптимизация за търсачки

2
Добави коментар
jommy
jommy

Jun
23
2012

Директория за статии Withscope.net. След Директория за статии – Withscope.com  идва ред на Директория за статии – Withscope.net

Withscope.net е старият сайт pr.bezseo.com – директорията се премести на собствен домейн

47 comments

tag: директория за статии

Jun
27
2011

Аквичоп – е новото SEO състезание организирано от Джумла България.

В следващите месеци Аквичоп спам ще залее българското интернет пространство.

Аквичоп все още набира популярност, сравнено с Ипотпал състезанието, за сега при аквичоп не се забелязва толкова голям интерес…

Успех на участниците и нека най-добрия Аквичоп да спечели

 

13 comments

tag: аквичоп

Dec
13
2010

Директория за статии – една нова директория за статии. Може да публикувате статии с до 3 do-follow линка в нея. Единствените изисквания са обем около 200 думи, статията да е на български и да не съдържа: порнографско съдържание, реклама на забранени стоки, услуги и софтуер.

38 comments

tag: do follow, dofollow, статии, SEO, директория за статии

Nov
13
2010

Без SEO е един SEO експеримент без SEO

Инсталиран стандартно WordPress, без никаква оптимизация, няма сайтмап, красиви уеб адреси, категории, тагове, вътрешните връзки са сведени до минимум – само стандартният активиран widget, с последни публикации в страничната лента. Няма активиран плъгин за мета описания и ключови думи. Сайта не е добавен в GWT. Има единствено закачена статистика за посещения и потребителски плъгини, за споделяне в социални мрежи

22 comments

tag: SEO, SEO оптимизация, оптимизация, оптимизация за търсачки, оптимизация на сайт

Aug
26
2010

Сайт за сайтове или сателитка за сателитки – satelitka.org

Сателитка – WordPress MU базиран сайт за сателитки. Сайта е създаден с цел SEO експеримент.

13 comments

Apr
17
2010

Имоти в София – един сайт/блог за недвижими имоти в София.

В този сайт, ше намерите информация за:

10 comments

tag: Имоти, Имоти в София

Mar
29
2010

Ипотпал – остават два дни до финала на ипотпал състезанието. Чичко гугъл е странно кротък тези дни, което е малко притеснително за ипотпал. Дали, ще успее да види последните промени в ипотпал – линкове, статии по сателитни сайтове преди сряда, или ще изчака да стане четвъртък?

За този блог това, ще бъде последната публикация на Ипотпал тематика. Очакваме следващото състезание свързано със SEO оптимизация.

3 comments

tag: SEO, SEO оптимизация, ипотпал

Mar
15
2010

Сайта BlogBooker предлага безплатна услуга, за създаване на електронна книга от блог публикации. Предоставяте на сайта, експорт на публикациите от блог-а си и уеб адреса му и той ви генерира PDF. Направих си експеримент, справя се отлично и с кирилица.

7 comments

tag: pdf, блог, електронна книга

Feb
23
2010

За да регистрирате домейн на кирилица е необходимо да се преобразува избраното име в punnycode. Това можете да направите тук: IDN Conversion Tool: VeriSign.

8 comments

Feb
22
2010

Решили сте, да използвате Магенто, като платформа за електронен магазин. Имате вече концепция за това , как ще изглежда – онлайн магазина. Следващата стъпка е готова тема оптимизирана за търсачки, която да използвате за основа. Препоръчвам ви: Yoast Blank SEO Theme . Това е blank темата на Магенто, коригирана с цел оптимизация за търсачки.

6 comments

tag: Magento, SEO, Магенто