Многопластова хартиена валентинка

5
Добави коментар
artandblog
artandblog

Да отвориш мистериозен подарък е също толкова вълнуващо, колкото и да разопаковате тайнствен плик, който след това да се окаже сгъната валентинка. Ако тази идея ви харесва можете да стартирате с избиране на декоративни хартии, който имат две лица и не са прекалено дебели. Можете да помислите и за различни документи, които имат интересна структура и цвят.

Инструкции:

1. Принтирайте този шаблон. Използвайте настройките на принтера, за да направите няколко големини на формата. Изрежете. С молив начертайте вътрешните линии, по които после ще се сгъва валентинката.

2. Наложете шаблона върху различни декоративни хартии, очертайте и изрежете. Отново наложете шаблона върху сърцевидната форма, използвайте тъп нож, за да начертаете вътрешните линии за сгъване. Махнете шаблона.

3. Наложете различните големини на сърцата – от най-голямо от долу до най-малко отгоре. За да не се разместват можете да ги залепите в една точка. След това сгънете най-малкото сърце, след него другото, докато не завършите. Друг вариант е всички големини сърца да се сгъват заедно. Накрая използвайте красива панделка, за да затворите тайнственото пликче, което ще изненада своя получател. Източник: marthastewart

Сподели:

tweet

Tags: Add new tagИдеиКартичкаНаправи си самСвети Валентин