МЛМ (Мрежов маркетинг) | Форевър Ливинг | Alloe.net

4
Добави коментар
knights
knights

Вие се интересувате от предлаганата работа?
     – Навсякъде около нас се говори за криза, а за 2009 год. фирмата ни има 5% ръст в България и са раздадени 2 милиона лв. бонуси!
     – За 2008 год. много фирми бележат финансов спад, а ФЛП (2,5 милиарда долара) и ФЛП-България (октомври 2009 г.) имат най-висок ръст продажби в
цялата си история, защото КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ Е МНОГО ВИСОКО !
     – Италианското правителство изпраща поздравителен адрес на ФЛП-Италия, че е осигурена работа на много хора.

КАКВО ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ ?
* Здраве и дълъг живот
* Благосъстояние и успех
* Добри приятели
* Време за семейството
* Качество на живот
* Добри доходи
* Перспективно развитие
* Сигурност на старини

ЖИВОТЪТ НИ ОБАЧЕ ЧЕСТО Е ПО-РАЗЛИЧЕН

     Очакванията касаят нашето бъдеще, но реалният живот е сега, в тази минута и бъдещето се решава от решенията, които
вземате сега, в тази минута. Не давайте възможност на г-жа Нерешителност да решава вместо вас! Хората, които го позволяват, работят 10-ки години
за бъдещето на някой друг, с несигурна заплата, с 14 дни отпуск в годината, с преумора и отчаяние… А в ФЛП единственият начин да се провалите е –
ДА НЕ ОПИТАТЕ.

Ние Ви предлагаме: ПРОМЕНЕТЕ ГО С ПОДКРЕПАТА НА ФИРМА FOREVER LIVING PRODUCTS

     Всеки от нас ежедневно търси от приятелите си или им дава препоръка за нещо по-качествено и сигурно – автосервиз, магазин, зъболекар, по-добро училище, козметик, техника; какво ни е помогнало да се излекуваме или поне да се чувстваме по-добре, къде сме ходили и сме доволни от обслужването… В много голяма степен се доверяваме на информацията и опита на познатите си !
     Вие също сте препоръчвали това, от което сте доволни. Тези хора реагират съответно на вашите въодушевени препоръки.
Вашата пропаганда „от уста на уста“ започва да функционира. Получавате ли нещо за вашите препоръки? Пари? – Не! Малко или много това е случайност.
Но се случва ежедневно с всеки от нас, нали? Или?

Представете си тези ситуации малко по-различно:

     Ако бяхте направили вашата устна реклама по гореизброените ситуации съвсем целенасочено. Тогава какво? За вашите препоръки ще ви се заплаща щедро. И при това многократно. Използвайки продуктите лично и препоръчвайки ги на други, Вие впрягате силата на рекламата от уста на уста в своя полза. Хората по скоро ще повярват на приятел, на който имат доверие, отколкото на скъпо платена реклама. Вашите препоръки се предават и по-нататък от други хора, като на вас ви се заплаща и за това.

А сега нека да си представим тази ситуация наистина професионално:

   Вие правите ежедневно, независимо къде се намирате и какво предприемате само по 5 такива целенасочени контакта.
Тогава за един месец Вие ще сте разпространили повече от 100 препоръки.

Ако няколко от вашите контакти правят същото като Вас, тогава за кратко време ще сте разпространили стотици пъти вашата препоръка и ще имате същевременно нови сътрудници във вашия „екип“, които правят същото като вас. И за всички продукти, които вие, вашите сътрудници и съответно техните сътрудници и т.н. продават, вие ще получавате от вашата фирма за Мрежови Маркетинг бонуси и премии. По-голямата част ще идва от вашия „екип“. Ще може да се каже, че другите ще изработват вашето възнаграждение, защото ще копират вашия начин на работа. Това е Мрежов Маркетинг. Всеки печели от него. Може да се сравни с вулкан. Резултата от изригването са огромни количества.

     Днес фирмите, работещи по MLM предлагат най-качествените стоки, защото човек може да препоръчва само най-доброто,
залагайки името и авторитета си; внедряват нови технологии и идеи, и понеже не използват търговски бази на едро и дребно, административен и друг
персонал – пътят от производителя до потребителя има само едно звено – дистрибутора. Ето защо и %-ното възнаграждение е високо.

     
Форевър Ливинг Продъктс работи в областта на мрежовия маркетинг вече 30 години и е доказала качеството на продуктите си и успеха на маркетинговия си план. Компанията работи в 136 страни по цял свят и има 10 милиона работещи дистрибутори.
     * Основана през 1978 год.
     * Над $2,5 млрд. годишен оборот
     * в повече от 136 страни по света
     * Най-големият производител и разпространител в света на продукти за здраве и красота с АЛОЕ ВЕРА
     * Най-големият производител и разпространител в света на ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ