4 знака, че сте избрала за партньор използвач

3
Добави коментар
Iskaredril
Iskaredril

4 знака, че сте избрала за партньор използвач

Едно е, когато един мъж се труди, но не изкарва достатъчно и друго- когато вечно се оправдава за безпаричието си

Разликата между това да се срещате с интересен, творчески тип мъж, който обаче няма достатъчно пари (например художник, актьор, музикант) и с атрактивен, но мързелив мъж, който живее на чужд гръб, може да се окаже трудна за разграничаване.

Ето няколко податки, които ще ви помогнат да се предпазите от това да ви използват, ако сте попаднала на мъж от втория вид:

Знак 1: Той никога няма пари
Безделниците са прословути с това, че винаги имат милиони извинения за това защо са постоянно безпарични. Икономиката е в лошо състояние, предишният му шеф е бил идиот, чака да му преведат парите по картата и т.н. Това, което нямат, е план как да оправят финансовото си състояние.

Знак 2: Той е мързелив
Сутрин излизате, докато той е още в леглото, прибирате се и го намирате на дивана? Ако той е постоянно във Facebook, играе игри или не прави и най-малкото нещо като например да хвърли картончето от изразходваната ролка тоалетна хартия – мързелът и липсата на мотивация са определящи знаци на поведението на безделника.

Знак 3: Той е непостоянен
Може би ви харесва това, че той не е конформист, но, ако мъжът, с когото излизате, постоянно се държи съмнително – изчезва за дни, пие много или не се прибира цяла нощ и отказва да ви каже къде е бил – се чувствайте предупредени.

Знак 4: Той ви позволява да го подкрепяте
Без значение колко сте се привързала, не позволявайте на приятеля си да живее с вас и да не плаща поне половината от разходите. Също така нито един себеуважаващ се мъж не би допуснал приятелката му винаги да го извежда на вечеря без да отвръща със същото. Ако гаджето ви позволява да го подкрепяте финансово или се нуждае от помощта ви, за да свърши и най-рутинната задача, вероятно не си заслужава.

Какво да правите?
Първо, спрете да харчите пари за него и да правите каквото и да е, за което в други случаи той би платил на някого, за да се направи. Може да си мислите, че помагате, но, гледано в дългосрочен план като му позволявате…