Високо в небето – филм с Дж. Клуни | Калифорникейшън!Високо в небето – филм с Дж. Клуни | Калифорникейшън!

2
Добави коментар
ajaxus
ajaxus

Филм, който според мен е получил незаслужено Златен Глобус + още 33 награди и 51 други номинации! Участва Джордж Клуни, а самият филм е по новелата със същото име на Уолтър Кърн от 2001г.

Разказва се за Райан Бингам, който има деликатната задача да уволнява(и консултира) работниците на различни компании из всичките щати. Това което го интересува е да си свърши работа и да не се приземява. Общо взето колкото повече стои на едно място, толкова по зле се чувства. Във въздуха прекарва по 320 дни в гоината. Дори има някаква фикс идея да достигне заветните десет милиона летателни мили! Е достига ги и след това закономерно в живота му следва огромна дупка…

Филмът като цяло е приятен за гледане, с доста иронични забежки към Американският начин на живот. В няколко подобни филма забелязвам тази тема със собственото си усмиване да е популярна. Джордж Клуни играе типичната си роля – не е нищо по различно от досега гледаните. Направо се чудя какво толкова намират кино-критиците в САЩ, че толкова да го пробутват този филм.

Става за гледане – 6,6!

Categories: Филми |
Tags: Високо в небето, Джордж Клуни |
Permalink