Времето през Март 2013

26
Добави коментар

Времето през март 2013 се очаква да бъде по-благосклонно, сравнение с това през предходния месец. Месец март в последните години се характеризира със значително по-високи температури от февруари и синоптиците очакват отчитаните от термометрите стойности да варират в рамките на -2 до 13 градуса по целзий в зависимост от географската позиция. В началото на месеца се очаква ниските температури от февруари да окажат негативно влияние и да се запазят ниски през първите пет дни на март, но с напредването на месеца, синоптиците обещават значителна промяна във времето и пролетно време с възможности за приятни разходки сред природата. Зимните курорти няма да бъдат облагодетелствани от това затопляне, но прогнозата за времето в планините дава малки надежди за спасяването на сезона и запазването на снежната покривка до началото на април в по-високите места, така като и заледявания по пистите в по-ниските в следствие на топящата се снежна настилка през деня и ниските температури през нощта.
Подробна прогноза за времето за март 2013 можете да откриете на сайтовете на партньорите ни с наближаването на месец март:
http://vremeto.bg/
http://sinoptik.bg/

Вижте и нашата прогноза за времето за месец февруари 2013

Прогноза за месец март за всички, които възнамеряват да пътуват зад граница може да се намери на международните източници:
http://weather.yahoo.com/
http://news.bbc.co.uk/weather/