Диета с кленов сироп – за бързо отслабване!

8
Добави коментар
teokostov
teokostov

 ДИЕТА С КЛЕНОВ СИРОП ЗА БЪРЗО И ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

Ако попитате, кой е най-популярният метод за отслабване, практикуван от жени и мъже, то отговорът е “Диета с кленов сироп”. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно.

Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

КЛЕНОВ СИРОП –  НАЙ-ДОБРОТО КЪМ ВЪРХОВИ РЕЗУЛТАТИ

Основната съставка, необходима за диетата е Кленов сироп клас A или C. Изследванията на канадските институти показват, че кленовият сироп клас A е най-богат на хранителни съставки. Разликата между клас A и С се състои в  интензивността на вкуса, чистотата и качеството на почвата, а това от своя страна влияе и върху цената на продукта.

КАКВО СЪДЪРЖА ДИЕТАТА С КЛЕНОВ СИРОП?

В тази диета се заменят основните хранения със специално приготвена напитка от кленов сироп, лимонов сок и вода. За да приготвите тази напитка са Ви необходими следните съставки:
–    2 супени лъжици Оригинален канадски кленов сироп
–    2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок
–    1 щипка (1/4 лъжица) джинджифил на прах или лют червен пипер (чили) за подобряване на метаболизма и циркулацията
–    300 мл. топла или студена вода
     Всички съставки се разбиват до получаване на хомогенна смес.

За постигане на желаните резултати трябва да консумирате 6 до 12 чаши (2 до 4 литра) дневно от тази напитка. Когато почувствате глад или слабост изпивайте по една чаша. С тази напитка ще снабдите организма си с необходимите му за правилно функциониране витамини и минерали. Отсъствието на протеини по време на диетата ще подобри и засили изхвърлянето на токсини от организма.
Запомнете, че по време на диетата с кленов сироп не трябва да консумирате никаква друга храна.

Ако почувствате необходимост можете допълнително да пиете ментов чай или негазирана вода.

Когато завършите диетата обърнете внимание на захранването през следващите 3 дни. Преминаването към нормално хранене трябва да става постепенно, започвайки с малки количества лесно смилаема храна. Имайте предвид, че приемането на големи количества храна може само да влоши състоянието на храносмилателната система.

Затова се придържайте към следните препоръки:

Първи ден: закуска: плодов сок; обяд: бистра зеленчукова супа; вечеря: варени зеленчуци.

Втори ден: закуска: плодов сок или плодове, обяд: бистра зеленчукова супа с просо и варено жито (ечемик, ориз), вечеря:  житни ядки, заляти с оризово мляко.

Трети ден: закуска: плодов сок или пресни плодове, обяд: зеленчукова супа и малко протеинова храна от соя, вечеря: житни ядки, заляти с оризово мляко.

Диетата не трябва да продължава повече от 10 дни. Ако желаете да повторите диетата трябва да направите пауза от 4 седмици.
Диетата с кленов сироп може да се прави от всеки. Тя ще прочисти организма Ви от токсините, които са основен причинител на болести.

Хората с по-сериозни заболявания или нарушения на специфични физически функции трябва да се консултират с лекар преди да започнат диетата!

КАКВО ДА НАПРАВИТЕ, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОГРАНИЧИТЕ ОТ ХРАНА?

Ако мислите, че няма да издържите на десет дневния строг режим на хранене, Ви препоръчваме да направите диетата за по-кратък срок – от 5 до 7 дни. И в този случай единствената храна, която се приема в продължение на диетата е напитката от кленов сироп, приготвена по описания по-горе начин. Трябва да пиете от 2 до 4 литра от напитката на ден. Бъдете сигурни, че ще постигнете добри резултати. В този случай ще можете да намалите теглото си с 3 до 5 кг.

КАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Най-успешният начин да задържите постигнатите резултати е да замените закуската и вечерята с 2 – 3 чаши от напитката от Оригинален канадски кленов сироп, приготвен по горната рецепта. Така ще продължите и подпомогнете естествения процес на изчистване на организма, който е най-интензивен през нощта.

На обяд консумирайте хляб от интегрално брашно, както и протеинови храни като варено бяло месо, соеви шницели, соеви топчета, гъби или риба. За гарнитура можете да ядете варени или задушени зеленчуци. Прясна салата можете да консумирате в неограничени количества, но не я подправяйте с олио и сол. Отлично ще Ви освежи и бистрата зеленчукова супа.

За десерт препоръчваме пресни плодове. Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си през този период е да избягвате сладкото, червеното месо, пърженото, бялото брашно, захарта и алкохола. Тези продукти затормозяват храносмилателната  система и затрудняват пречистването на организма от токсини и отрови, които са причинители на многобройни заболявания и спомагат за увеличаване на мастните натрупвания.

Заменяйки закуската и вечерята с кленов сироп Вие всъщност продължавате процеса на изчистване на тялото, започнат с диетата. Това помага и за поддържане на телесното тегло. Добре е да спазвате този режим в продължение на един месец. След това можете да преминете към последната фаза на прочистване, а именно към –  еднодневната програма .

ЕДНОДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Мнозина не се замислят за своята храносмилателна система и за отровите, които се отлагат до момента, в който се проявят първите признаци на нарушение, придружени с болка.
Еднодневната програма Ви дава възможност да избегнете тези неприятности. Ако замените обикновената храна с напитката от кленов сироп само за един ден в седмицата, ще дадете възможност на организма си да си почине и да се прочисти, като по този начин се запазва и теглото. Поради благоприятно действие, еднодневната програма с кленов сироп може да се прилага през цялата година.

КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ?

Успехът на диетата с кленов сироп e добре известен и признат не само в света, но и у нас. Този факт несъмнено се потвърждава от многобройните обаждания на нашите клиенти, които изразяват своето искрено задоволство и въодушевление от ефекта от диетата с кленов сироп.
Резултатите са отлични както сред жените, така и сред мъжете.

БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ И УПОРИТИ

През първите три дни на диетата е възможно да почувствате слабост или отмалялост. Това е в резултат на активното изчистване на организма от отрови.
Но не се отказвайте. Отслабването иска време и упоритост. Не позволявайте евентуалните малки грешки в спазването на диетата да Ви разочароват. Те няма да осуетят Вашите предишни усилия, за разлика от негативната Ви реакция. Гледайте дългосрочно.

Доверете се на собствения си избор и способност за постигане на успех. Резултатите ще бъдат съпътствани от 100% здраве.