Ловци на духове (Ghostbusters)

5
Добави коментар
agrokontakt.com
agrokontakt.com

Този филм остана някъде много назад в миналото и даже може би е забравен вече.Но хората, които са го гледали с лека носталгия ще си спомнят главните герои с техните много неодялани съоръжения за ловене на духове и различни слузести създания.

Като всеки филм създаден по това време в сравнение с днешните творби на филмовото изкуство, изглеждат като много стари и изтъркани вицове.Но хубавите стари вицове също могат да разсмиват ако са разказани с необходимия финес.

Идеята на филма е трудно да бъде описана с прости думи, за да се схване поне част от нея, този филм трябва да бъде изгледан спокойно и с нужното уважение.Със сигурност не би се харесал особено на по-младата аудитория, но за останалите зрители, притежава особено очарование и стил.

Актьорската игра е на висотата на самия филм.Може да се видят едни много известни и все още млади актьори, които винаги ще се помнят и свързват само с кино, направено с желание и най-високо качество.

Този филм се препоръчва за хора, които са го гледали преди много време, ще им хареса повече от преди.Не се препоръчва за зелени създания, без чувство за гравитация.

[pro-player width=’607′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=cyRqR56aCKc[/pro-player]