Студен като лед (Cool as Ice)

4
Добави коментар
agrokontakt.com
agrokontakt.com

Когато стане въпрос за съчетаването на кино с музика и страхотни танци, получения резултат винаги е повече от положителен.Просто не би могъл да се посочи достатъчно лош пример за филм с подобна тематика защото такъв не съществува.

От не толкова големия избор ,които предлага историята на киното в таз насока, може би един от най-забравените филми е именно този.Историята разказана във филма не е от най-оригиналните, но изпълнението и страхотните танцови добавки го правят да изглежда нещо наистина страхотно за гледане.

Който не е имал възможността да го гледа, когато е трябвало с удоволствие би се зарадвал и оценил невероятното време, което ще отдели за да го види за първи път.Хубавото на този филм е, че трудно може да омръзне при многократно гледане, още повече ако интервала от време, през който се гледа е доста голям.

Този филм е малко възрастен и в него не биха могли да се намерят невероятните ефекти и изпълнения, които помагат за украсата на съвременните филми.Той предлага нещо малко по-различно на зрителя защото изглежда истински и близък.Този филм наистина си заслужава гледането.

Подходящ е за гледане от всички фенове на студените летни десерти, които не са си загубили чувството за ритъм.Не се препоръчва за консервативни почитатели на класическото оперно пеене.

[pro-player width=’607′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=fZzgCS1Kn_M[/pro-player]