Гадже проваля Григор Димитров

1
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Жена е основната причина за неубедителното представяне на първата ни ракета Григор Димитров напоследък, пише в. „7 дни спорт“. Тенисистът е хлътнал по 18-годишна брюнетка, с която движи от месеци. Според регионален вестник името на красавицата е Симона Стефанова.   Тя е дъщеря на сочения за един от големите бизнесмени в страната – милионера Ангел Стефанов. Родена е в Пловдив, но учи и живее в чужбина и е запалена по тениса. Симона и Гришо посрещнаха Нова година в Нова Каледония заедно с мениджъра на тенисиста Петър Лундгрен, заради когото връзката им стана публично достояние. Треньорът качи снимка на влюбените в социалната мрежа Facebook, която веднага бе надушена от медиите.

 

В момента Гришо и Сомона са неразделни. Красавицата пътува навсякъде с любимия си, което според близки на Григор го разконцентрира. Когато не са заедно, двамата говорят часове по телефона. Малцина знаят, че Гришо звъни на хубавата пловдивчанка по телефона преди всяко свое излизане на корта.

За това говори и последното пропадане в ранглистата на талантливия тенисист. Според новата класация на АТР хасковлията е отстъпил с 61 позиции и вече е на 327-о място.